Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Voortaan kan u online zien hoeveel personeelsleden gevaccineerd zijn in ziekenhuis of woonzorgcentrum

Wilt u ook weten hoeveel dokters en zorgpersoneel gevaccineerd zijn in uw ziekenhuis of het woonzorgcentrum van een familielid? Vanaf morgen kan het. Meer dan 500 Vlaamse zorgvoorzieningen maken dan de vaccinatiegraad tegen Covid-19 bij hun medewerkers bekend op Zorgkwaliteit.be. Dat zegt Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) aan VTM Nieuws. De privacy van individuele medewerkers wordt gewaarborgd. 

37 reacties

 • Krikke Feyaerts

  3 weken geleden
  Vaccinatie is goed om de gevolgen van corona in te perken of te minimaliseren. Maar hou a.u.b. nu toch op met die onzin dat ongevacineerden het virus nog kunnen doorgeven . Dit klopt wel maar dat geld voor zowel niet als wel gevaccineerden . Dus waarom daar altyd over blijven zeuren .
 • Regine De Kerpel

  1 maand geleden
  beke gij zijt echt een stoker , met welk recht ga je nog meer verdeeldheid brengen onder collegas , door hun pivacy te gaan schenden ... ik hoop dat er een dag zal komen dat velen gaan inzien dat we bedrogen worden tot en met ... vaccin 5 al besteld , vergeet zeker er niet bij te zeggen dat we al naar de 8e mogen gaan uitkijken ,
 • Jeanine de Coster

  1 maand geleden
  Ale hij gaat er voor zorgen dat er nog meer vijandschap gaat ontstaan tussen het personeel personeel . Hij is er wel vergeten bij te vertellen dat IEDEREEN het virus kan verspreidden. .. welk is dan het nut om dit bekent te maken .
 • Jennifer Peeters

  1 maand geleden
  Beke reageert tevreden. Tevreden omdat hij bijna alle leerkrachten heeft laten voorkruipen? Tevreden dat een 30 jarige gezonde leraar eerder een boostervaccin krijgt dan een 63 jarige? En er dan nog fier op zijn dat die een week extra verlof krijgen op de kap van de belastingbetaler? Dit is een slag in het gezicht van het zorgpersoneel en van de mensen die in de supermarkten werken. Schaam je, man.
 • Geert Landsman

  2 maanden geleden
  Zijn die nu echt helemaal nergens nog beschaamd over?