Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Voormalig sp.a-voorzitter John Crombez verlaat nationale politiek

Voormalig sp.a-voorzitter en Kamerlid John Crombez verlaat de nationale politiek. Dat heeft onze redactie uit goede bron vernomen en heeft Crombez ook aan Belga bevestigd.

103 reacties

 • vanaeken jokke

  2 jaar geleden
  Crombez zijn goede beslissing om een BBI inspecteur aan de kant te schuiven om De Gucht zijn gesjoemel in aandelen niet aan het licht te brengen Raf Peeters. Peter Nols de foto van Crombez en zijn 4 frauderende bankdirecteurs waarvan 2 vuurrood en 1 rood zult u nooit gezien hebben.Hij heeft nochtans in veel dagbladen gestaan.Maar voor een goede socialist Peter is een frauderende rode vriend geen enkel probleem het is de normale gang.
 • Staf Quisenaerts

  2 jaar geleden
  Weer ene die op het juiste moment "een nieuwe uitdaging vind" zie Leterme !
 • Lucien Mertens

  2 jaar geleden
  Veel positiefs heeft hij hoe dan ook niet achtergelaten in/aan die politiek, dromen moet je 's nachts in je bed doen, bij dag hoor je wakker te wezen en je job te doen...ook politici.
 • Geert Bancken

  2 jaar geleden
  Spijtig, ik vind hem best wel een correct man. Maar in tijden dat panache, flair en charisma het belangrijkst zijn schiet hij wel wat te kort. We zullen wel zien hoever we daar mee gaan komen. Het best gewenst, Mr Crombez.
 • Dirk Vanmeenen

  2 jaar geleden
  De sociale zekerheid hervormen? Een Belgicist? Dat wordt dus een mini-hervorming..