Vanackere in 2013 in de Kamer.
Volledig scherm
Vanackere in 2013 in de Kamer. © BELGA

Voormalig minister Steven Vanackere benoemd tot vicegouverneur Nationale Bank

Voormalig minister Steven Vanackere is benoemd tot vicegouverneur van de Nationale Bank. De benoeming is vanmorgen aangekondigd in het Staatsblad.

34 reacties

 • Stefaan Vanwijnsberghe

  3 weken geleden
  Ik beheer ons budget als een goede huisvader. Dan zou ik eigenlijk ook kunnen benoemd worden, want ik smijt niet met geld.
 • Johannes Martens

  3 weken geleden
  Leuk om weten is dat hij uiteraard ook een extraatje krijgt. Zijn directeurswedde van 352000 euro per jaar werd verhoogd naar 388.000 euro als vicegouverneur. Een jaarwedde van een normale arbeider extra erbij per jaar om even van stoel te veranderen dus...
 • Dirk Theys

  3 weken geleden
  Die mannen kunnen toch werkelijk álles. Ze zijn expert in vrijwel alles, als het maar opbrengt. Ik walg van de politiek.
 • Dirk Verschoore

  3 weken geleden
  Juicht allen, het land is gered
 • Benoit Defillefagne

  3 weken geleden
  Het moet daar een drummen zijn van politici van jewelste om deze "schijnfunctie" binnen te halen. Dit is gewoon legaal stelen van de bevolking.
 1. Ook federale regering komt met eigen exitplan voor Overlegcomité
  1

  Ook federale regering komt met eigen exitplan voor Overlegco­mité

  In navolging van het Vlaamse exitplan zal ook de federale regering dinsdag op het Overlegcomité een eigen versoepelingsplan op tafel leggen, meldt VTM NIEUWS. Premier Alexander De Croo (Open Vld) zou met een soort compromisvoorstel komen, met het grootste verschil in de datum voor de volledige heropening van de horeca. Voor de Vlaamse regering mag de horeca vanaf 1 juni ook weer binnen open, de federale regering lijkt eerder te opteren voor 9 juni.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op