RV
Volledig scherm
© RV

Voorlopig nog geen onderzoekscommissie naar overstromingen op federaal niveau

De Kamercommissie Binnenlandse Zaken heeft dinsdagmorgen een voorstel van oppositiepartij PVDA verworpen om een onderzoekscommissie op te richten naar de overstromingen die ons land halfweg juli hebben getroffen, zoals die in het Waals parlement bestaat. Volgens de meerderheidspartijen is de tijd niet rijp.

9 reacties

 • Peter Van Endert

  1 maand geleden
  Alle respect voor de mensen die ze uit Afghanistan zijn gaan halen dat heeft de Belgische bevolking miljoenen gekost voor het vervoer. Onze eerste minister De Croo moet eens zeer goed gaan nadenken over de mensen van de overstroming. Maar in mijn ogen zijn we toe aan een nieuwe eerste minister die de situaties volledig aan kan
 • Rene Van Roosbroeck

  1 maand geleden
  Jo Seykens Actie ondernemen en de mensen helpen die al maanden zonder water,gas en elektriciteit zitten. Een onderzoekscommissie is nu niet meer nodig dit zijn vijgen na Pasen.
 • Chris Hom

  1 maand geleden
  Wie wordt beschermd? Wat hebben ze daar te verbergen? Moesten die huizen "verdwijnen" voor één of ander project? Dit is wraakroepend wat deze gezinnen doormaken terwijl er politieke spelletjes gespeeld worden.
 • FREDDY THEUNIS

  1 maand geleden
  Het mag niet geweten zijn wie de sluizen heeft open gezet ! Nooit zullen wij het weten.
 • Krisje Rieberghe

  1 maand geleden
  die onderzoekscommissie zal er NIET zijn