Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Klaas De Scheirder

Voorlopig geen extra tussenkomst voor wie met de auto naar het werk rijdt: vakbonden en werkgevers raken het niet eens

Een geplande tussenkomst in de benzinekosten voor wie met de eigen wagen naar het werk rijdt, komt er vooralsnog niet. De vakbonden en de werkgevers raken het immers niet eens.

9 reacties

 • jos gompel

  1 jaar geleden
  En dan komt de kilometerheffing er nog aan. Betalen om te moeten gaan werken want het openbaar vervoer trekt op niets.
 • frans Venloo

  1 jaar geleden
  Geef ze een wagen met chauffeur zoals de herezn politiekers en iedereen gaat met de glimlach werken De werkman wordt letterlijk uitgezogen en werkt voor de staat .
 • Marga Printemps

  1 jaar geleden
  Daarom heb ik Bo-frost opgezegd. Er komt telkens 1,50 euro bij vanaf 5 mei voor de brandstof. Ik ga ook werken en komt er niets bij.
 • Philippe Legrand

  1 jaar geleden
  In Antwerpen heeft men einde de Noorderlaan een parking gebouwd voor de werknemers in het openbaar vervoer te krijgen. Telkens ik daar voorbij rijdt kijk ik binnen maar de wagens kun je op 1 hand tellen. Op de bovenste verdiepen steekt men het licht zelfs niet aan. Blijkbaar moet de brandstof nog veel duurder vooraleer men de auto laat staan. De werkgever laten betalen is natuurlijk veel makkelijker.
 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Vijfhonderd Euro per maand betalen alleen al voor de brandstof, deels aan je eigen werkgever, om op je werk te raken. Normaal dit ?