Voorbijganger maakt prachtige videobeelden van wolf in wandelgebied in Opoeteren

Aan het Zavelbos in Opoeteren is deze namiddag een wolf van dichtbij gefilmd. Het dier werd door de bestuurder opgemerkt toen het de beschutting van de bomen verliet en zich in een open veld begaf. Eerder vandaag zijn er in het dierenpark van vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren vijftien damherten dood aangetroffen. De herten werden zo goed als zeker aangevallen door één of meerdere wolven.

232 reacties

 • patrrik versys

  1 maand geleden
  Dat de wolvenvrienden dan maar een papier tekenen dat ze de verantwoordelijkheid nemen voor de daden van die lieve beestjes, onlangs nog een verslag gelezen dat er in Duitsland op 8 jaar tijd 8 dodelijke slachtoffers (mensen) gevallen zijn
 • Roger Wellens

  1 maand geleden
  Hierbij de cijfers over de wolven in Frankrijk en dit voor het jaar 2020. Er werden 12.000 schapen gedood, dit gebeurde in 3700 aanvallen, het koste de Franse burger 32 miljoen euro. En elk jaar wordt het erger ! Deze gegevens zijn vrij te vinden op het web, zoek op: "dégats loup France". Dat Dhr Loos dit eens bekijkt. Wekelijks zijn er betogingen tegen de wolven.
 • Roger Wellens

  1 maand geleden
  Voor het moment zijn er nog geen aanvallen op mensen, zijn buik was immers mooi rond van het hertenvlees. Maar wat als alle hoevedieren achter schrikdraad zullen zitten, wat gaan ze dan eten ? Een wolf moet 2 reeen per maand doden om te overleven, reken maar uit. De ellende begint nog maar.
 • Joris Peeters

  1 maand geleden
  De Wolf hoort hier niet en is een gevaar voor alle gedomesticeerde dieren en vroeg of laat zal hij een kind aanvallen als hij ziet dat de mens hem niets meer in de weg legt. Ik kan de boeren perfect begrijpen die er komaf mee willen maken.
 • jean-luc gallet

  1 maand geleden
  Die predators zijn ongedierte. Een gevaar voor mens en dier. Geen genade. Met alle middelen verwijderen uit onze regio.