Shutterstock / slowmotiongli
Volledig scherm
© Shutterstock / slowmotiongli

Voorbereidende werken nieuw VRT-gebouw tijdelijk stilgelegd wegens beschermde eikelmuis

De voorbereidende werken voor het toekomstige VRT-omroepgebouw in Schaarbeek zijn woensdag tijdelijk stilgelegd, omdat er "administratieve onduidelijkheden" waren gerezen over maatregelen voor de beschermde eikelmuis. Dat bevestigt de VRT, die aanvoert dat de onduidelijkheden intussen wel uitgeklaard zijn. Bij Leefmilieu Brussel valt te horen dat "het dossier momenteel geanalyseerd wordt".

  1. Van Willy Sommers tot Rammstein, van Pele tot Lady Gaga: iedereen zet zijn krabbel voor Dimi (behalve Madonna en Bob Dylan - voorlopig)
    PREMIUM
    1

    Van Willy Sommers tot Rammstein, van Pele tot Lady Gaga: iedereen zet zijn krabbel voor Dimi (behalve Madonna en Bob Dylan - voorlopig)

    Ze staan in schriftjes, op platen, foto’s en affiches, soms zelfs op een drumvel. En het zijn er veel, héél veel. Met een verzameling van zo’n 23.000 handtekeningen van bekende voetballers, politici en artiesten is Antwerpenaar Dimitris Papanikitas (48) naar alle waarschijnlijkheid de grootste ‘filograaf’ van ons land (*). “Als ik mijn collectie morgen verkoop, kan ik een schoon, groot huis kopen, maar dat doe ik niet. Ik ben een verzamelaar, punt.”