Het strand is voor Bart Bostoen altijd als een biechtstoel geweest. "Daarom kom ik er waarschijnlijk nog zo weinig: ik ben in het reine met mezelf."
Volledig scherm
PREMIUM
Het strand is voor Bart Bostoen altijd als een biechtstoel geweest. "Daarom kom ik er waarschijnlijk nog zo weinig: ik ben in het reine met mezelf." © Photo News

Voor Bart is de zee zijn grootste inspiratiebron: “Alle grote beslissingen nam ik op het strand. Logisch dat ik hier kwam wonen”

Was het leven een kunstwerk, dan is de zee voor Bart Bostoen (36) zijn muze. Geen kopzorg ging voorbij - over zijn sierteeltbedrijf, over zijn politieke toekomst, over zijn geaardheid  - zonder dat de boerenzoon uit Staden nieuwe moed kwam scheppen aan de kust. In Koksijde vond hij zichzelf: “Hier kan ik gewoon Bart zijn.”

1 reactie

 • eli bosch

  2 maanden geleden
  Mooi levensverhaal met ups en downs waar iedereen zich kan herkennen. Liever wat meer van dat dan enkel nieuwsberichten waar een mens alleen maar gefrustreerd van geraakt.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Eerste zedenhond van federale politie kan sperma lokaliseren
  Play
  PREMIUM

  Eerste zedenhond van federale politie kan sperma lokalise­ren

  De federale politie heeft vandaag de eerste Belgische zedenhond voorgesteld bij de Directie Hondensteun, in de Vlaams-Brabantse gemeente Linter, onder meer in het bijzijn van Vincent Van Quickenborne (Open Vld), minister van Justitie. Het korps zal vanaf heden de hond voornamelijk inschakelen bij zedenfeiten én wanneer de technische ondersteuning ontoereikend blijkt. Dat de viervoeter bijvoorbeeld in staat is om een minimale hoeveelheid sperma te lokaliseren, zal van grote meerwaarde zijn om toekomstige zedenzaken op te lossen.
 3. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.