Premier Alexander De Croo.
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo. © Photo News

Volgt België voorbeeld van verstrengingen in buurlanden? Dit ligt vrijdag op tafel van Overlegcomité

Trekt België vrijdag op het Overlegcomité de teugels strakker aan, naar het voorbeeld van Nederland en Duitsland? De politiek wil alvast niet te bruut op de rem gaan staan, zelfs nu de coronacurve weer lichtjes stijgt. Het mag geen 'stop and go'-beleid worden, klinkt het.

193 reacties

 • frank Govers

  10 maanden geleden
  Van winkels terug sluiten hoor je niks, na de opening hiervan is het cijfer omhooggevallen gegaan. Toen het doog de horeca kwam moesten deze meteen sluiten. Ja het zijn blauw he
 • Gunter van Hecke

  10 maanden geleden
  scholen dicht ,avond klok in belgie om 22:00 uur
 • Liliane Wuyts

  10 maanden geleden
  Waarom altijd die roep naar een lockdown. Een slag in het gezicht van de mensen zoals wij die altijd correct de maatregelen naleven. Waarom de contactberoepen niet terug open ? Deze flutregering en haar zogezegde "specialisten" doen gewoon verder met hun nattevingerwerk. Als het erop aankomt weten ze niks. Alles sluiten is gemakkelijk. Wie gaat er achteraf de rekening betalen? Juist ja, dan bestaat deze regering niet meer.
 • Mady Vermeulen

  10 maanden geleden
  Chris Demey, in Brussel en Wallonië wordt er te weinig getest. Geen commentaar dààrover?
 • Noël Vervaeke

  10 maanden geleden
  Hoe evolueren de cijfers eigenlijk procentueel, gisterenmorgen hoor ik dat er ook meer testen zijn. In de loop van de dag verdwijnt dat stuk en nu lees ik het ook niet.