Tiene Carlier
Volledig scherm
PREMIUM
© Tiene Carlier

Volgens deze nieuwe simulaties komen versoepelingen op 8 mei te vroeg: “Dan stevenen we af op vierde golf”

Als we begin mei versoepelen, steven we af op een nieuwe piek bij het begin van de zomervakantie. Wanneer die versoepelingen dan wel kunnen, zien we op deze grafieken die de biostatistici hebben samengesteld.

250 reacties

 • Dave Wils

  2 jaar geleden
  Las net in een ander artikel hier dat de cijfer zowieso hoog blijven en ook in de simulatie dus, we zitten nu zes maanden in lockdown en de cijfers en de simulatie zijn nog steeds hoog, dus lockdowns werken niet, misschien de IC cpaciteit uitbreiden?
 • Carla Van Geel

  2 jaar geleden
  Dedecker en Jambon weten heel goed dat vanaf er genoeg gevaccineerden zijn er versoepeld kan worden en het virus zoals andere virussen zal afzwakken. De regering tegenwerken is laag want het gaat om mensenlevens en overlevers met beschadigde longen en de strategie om nu stokken in de wielen, die goed beginnen te draaien, steken is onverantwoord voor "politici" die als voorbeeld de burgers zouden moeten ondersteunen in waardigheid nog vol te houden tot er voldoende gevaccineerd is.
 • Danny Baillien

  2 jaar geleden
  Dit wordt de grootste ramp na de tweede wereldoorlog. In juli begint er een echte oorlog met duizenden doden en chaos overal. Dat diegenen die dat zo gewild hebben dan ook gestraft mogen worden voor hun beslissingen. Op de intensieve zorgen is nu reeds duidelijk dat een vierde golf is ingezet maar dat ziet men blijkbaar niet. Realistisch denken is in Vlaanderen heel ver te zoeken. Eigen belang eerst dat is de norm.
 • Marc Chavatte

  2 jaar geleden
  Volledig eens met Gert Beyens. Wij moeten er mee leren omgaan. En sterven moeten we allemaal op de ene of andere manier. Nu is het precies nog of er alleen nog maar corona doden vallen, waar is al de rest naartoe? Dat is het leven, en het leven is een lot, voor de ene al wat beter dan voor de ander. Dus laat ons leven a, u, b,
 • jeff thys

  2 jaar geleden
  Pas in 2025 gaan ze versoepelen