Station Brussel-Noord tijdens de algemene staking van 9 november.
Volledig scherm
Station Brussel-Noord tijdens de algemene staking van 9 november. © Photo News

Volgende week drie dagen lang verstoord treinverkeer door stakingen

Volgende week zal het treinverkeer ernstig verstoord zijn door verschillende stakingen van het NMBS- en Infrabel-personeel. Zondag communiceert NMBS al over de alternatieve dienstregeling van dinsdag 29 november. Volgende week volgen details over de dienstregelingen van woensdag 30 november en donderdag 1 december.

25 reacties

 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Als we ergens nog wereldtop in zijn is het dat!
 • Karine Roeland

  2 maanden geleden
  Wagen word onbetaalbaar en openbaar vervoer is er niet. Lang leve de onbekwame regering. De laatste tijd is er geen enkele trein die zonder vertraging op bestemming komt, te zwijgen over treinen die afgeschaft worden.
 • Bert Vandamme

  2 maanden geleden
  In plaats van te staken waardoor de reizigers weeral de dure zijn zouden ze beter iedereen gratis laten reizen
 • Mark Peeters

  2 maanden geleden
  Welke advocaat is bereid om proces aan te gaan tegen NMBS om al het verlies dat reizigers hierdoor hebben te eisen?
 • Patrick Symons

  2 maanden geleden
  Doe nekeer een betaalstaking. Laat iedereen een maand, twee maand, ... gratis rijden/parkeren. Ze zullen snel plooien.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Mobiliteitminister Gilkinet vraagt 4 miljard euro voor het spoor: “Besparen? Met deze oorlog is daar nu geen nood aan”
  PREMIUM

  Mobiliteit­mi­nis­ter Gilkinet vraagt 4 miljard euro voor het spoor: “Besparen? Met deze oorlog is daar nu geen nood aan”

  Nee, de Vivaldi-regering moet niet alleen de portemonnee opentrekken voor wie kreunt onder de exploderende energiefactuur. Ook voor het spoor moet ze met geld over de brug komen, vindt Mobiliteitsminister Georges Gilkinet (Ecolo). Vier miljard euro om precies te zijn, voor de komende tien jaar. Het begrotingstekort van 23 miljard euro terugdringen? Niet prioritair. “Er is een tijd voor alles.”