Premier Alexander De Croo en Vlaams minister-president Jan Jambon tijdens de persconferentie na het vorige Overlegcomité.
Volledig scherm
Premier Alexander De Croo en Vlaams minister-president Jan Jambon tijdens de persconferentie na het vorige Overlegcomité. © Photo News

Volgend Overlegcomité op 22 december: Jambon wil er pleiten voor heropening cultuur- en evenementensector

Het volgende Overlegcomité zal samenkomen op 22 december. Dat is bevestigd aan onze redactie. Vlaams minister-president Jan Jambon wil er pleiten om de bestaande beperkingen voor de cultuur- en evenementensector opnieuw op te heffen. Dat heeft Jambon vandaag in de commissie Cultuur van het Vlaams Parlement geantwoord op vragen van Orry Van de Wauwer (CD&V), Elisabeth Meuleman (Groen) en Filip Brusselmans (Vlaams Belang).

219 reacties

 • Frank Capenberghs

  8 maanden geleden
  Om het met de woorden van een oud-premier te zeggen: Wie gelooft die mensen nog? Is dit die befaamde "kracht van verandering"?
 • André Degrote

  8 maanden geleden
  Jan en Ben fe slimsten. Ongelooflijk wat deze 2 teweeg brengen. NVA geen stem meer van ons. Bekwame politiekers gezocht aub. Gezondheid eerst aub.
 • Eugeen Engels

  8 maanden geleden
  Politici, stop met jullie zorgen te maken over je lobbybanden! Wij zitten in een pandemie. Maar stel de bevolking eens prioritair, uw kiespubliek!
 • Dirk Van Den Bossche

  8 maanden geleden
  Er liggen nog steeds evenveel patienten op IZ , ondanks dat het aantal patienten in ziekenhuizen met 300 gedaald is. Als Jambon nu al pleit voor heropening grote evenementen dan mankeert er toch iets in de man zijn bovenkamer. Na Thuis en Familie nu de derde soap: de regering
 • Marcel Neutgens

  8 maanden geleden
  De bevolking wordt gevraagd om zijn gezonde verstand te gebruiken tijdens deze hele crisis, mogen wij als bevolking dan ook het omgekeerde verwachten van U ?