Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Voka spuwt gal over Kennedytunnel: "Aanpak wijst op paniekvoetbal en had voorkomen kunnen worden"

De lokale afdeling van ondernemersnetwerk Voka in Antwerpen is niet tevreden met de gang van zaken over de Kennedytunnel. Voka vraagt extra middelen voor onderhoud, omdat de Antwerpse invalswegen volgens hen momenteel onder druk staan.

24 reacties

 • vicky vanderweyen

  4 jaar geleden
  Oei,oei,wat krijgen we nu VOKA die kritiek geeft op een minister van de NV-A die bevoegd zou moeten zijn maar er totaal niets van bakt.
 • hannes leo

  4 jaar geleden
  Het grote probleem is dat er enkele decennia geen beleid en geen verantwoorde politici waren die durfden te beslissen. Steeds weer uitstellen met als gevolg veel geluidsoverlast en fijn stof door de permanente stilstand. En dat de hoofdverantwoordelijken voor deze toestand vandaag te grootste roepers zijn is verontrustend. En dat de problemen nog vele jaren zullen aanslepen moeten wij er bij nemen. Men is twintig te laat gestart met de uitvoering van een noodzakelijk project.
 • jan desimpel

  4 jaar geleden
  Alles voor a'pen...niet discussiëren..
 • Clement Alfons

  4 jaar geleden
  Waar zijn die NVA politiekers nu met hun commentaar zoals het ging over de tunnels in Brussel???
 • Polyvalent

  4 jaar geleden
  Zoals ik reeds zei, Antwerpen wereldhaven. Vergelijk het met een chemische fabriek waar een paar boswegels naartoe lopen. Maar zeg het niet te luid of ze zijn in hun gat gebeten! Hun parking staat vol, maar het is niet om te bezoeken, het is om zere te passeren en daar weg te wezen!