Jan Jambon in de studio van VTM Nieuws
Volledig scherm
Jan Jambon in de studio van VTM Nieuws © VTM Nieuws

Voetbalmatchen met 10.000 man, contactbubbel van 10, winkelen in groep: Jambon geeft meer details over ‘Plan van de Vrijheid’

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) is verheugd dat premier Alexander De Croo (Open Vld) een belangrijk deel van het Vlaamse exitplan overneemt. Bij VTM Nieuws drukte hij de hoop uit “dat hij dat ook met de rest van het plan doet”. Jambon gaf meteen ook meer details van het exitplan. 

169 reacties

 • Eric Van Haecht

  1 maand geleden
  Laat ons met beide voeten aan de grond blijven zeker Jambon probeert bij iedere overleg comite zijn versoepeling plannen op tafel te smijten , gezien de cijfers in de ziekenhuizen de langzaam maar zeker opkomst van het indiaans virus zijn we nog niet aan de nieuwe patatten , god zij dank loopt het vaccineren goed , grote festivals opschorten tot 2022 en kleine stappen nemen , roep op aan de Premier en minister Vanden broecke laat u niet opjagen door Jambon meester versoepelaar
 • Wesley Meseure

  1 maand geleden
  De croo moet aftreden dat is zeker
 • Juliette Carton

  1 maand geleden
  Bekijk de overlijdens en de verhoudingen per leeftijdsgroep. Versoepelingen op basis 1 inenting is met vuur spelen. Alleen als een groep ook een tweede inenting heeft gehad dan is er een echt effect te zien. De groep 85+ die al tweemaal is ingeënt halveert maar verhoudingsgewijs een groter aandeel voor de groep daaronder die slechts 1 inenting vergroot ja zelfs verdubbelt aandeel in de overlijdens. Dus best geen te wilde beloftes nu al doen.
 • Veronica Voorhelst

  1 maand geleden
  veel te vroeg om daar nu over te communiceren
 • julien de meulder

  1 maand geleden
  wat lopen ze allemaal weer vooruit wacht eerst af alvorens beloftes te doen of hebben zei een glazen bol??samenscholing van 4 is niet toegelaten maar met duizenden betogen in een park die laten ze vrijuit gaan VOOR mij zij er veel onbekwame politiekers in belgie hoe kan men een boete van een persoon eisen terwijl er duizenden van vrijgesteld worden?