Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vluchten TUI en Brussels Airlines goed vol deze week: “De hemel klaart geleidelijk op in reissector”

Heel wat mensen trekken tijdens het verlengde hemelvaartweekend met het vliegtuig op reis. Zowel bij touroperator TUI als bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zullen de vliegtuigen goed gevuld zijn. Beide verhoogden ook de capaciteit op de populairste bestemmingen, in Spanje en Griekenland. “We hebben mooie perspectieven voor de zomer”, blikt ABTO, de vereniging van reisorganisatoren, vooruit.

16 reacties

 • Werner Verhertbrugge

  1 maand geleden
  Ga maar allemaal rustig op reis... ze moeten het zelf maar eens mee maken wat dat virus met je gezondheid aanricht. Voor ze het zullen beseffen zitten we met een vierde golf en zou het wel eens slechter kunnen aflopen als de eerste en de tweede golf. De varianten van COVID19 worden steeds krachtiger en slimmer, ik hoop dat we niet trrug nazr af moeten en hou mijn hart vast voor wat komen zal !
 • Wino Vermoere

  1 maand geleden
  Hopelijk houden ze zich ook aan de opgelegde regels bij terugkomst en is er voldoende controle. Ik heb geen goesting om nog weken langer te wachten op de versoepelingen.
 • Daniel Collier

  1 maand geleden
  TUI is gewoon top.
 • rudi berghmans

  1 maand geleden
  Terwijl de indiaanse variant zich aan het verspreiden is goed bezig
 • Simons Albert

  1 maand geleden
  Iedereen die op een vliegtuig zit is getest en , op de kusttram daarentegen . . .
 1. Vlaams Belang lanceert ‘KLAS-principe’ voor kwaliteitsvol onderwijs: “De enige grondstoffen waar Vlaanderen over beschikt, zijn onze hersenen”

  Vlaams Belang lanceert ‘KLAS-principe’ voor kwaliteits­vol onderwijs: “De enige grondstof­fen waar Vlaanderen over beschikt, zijn onze hersenen”

  Voor Vlaams Belang heeft Vlaanderen een onderwijsplan voor de toekomst nodig. Daarom hield de partij zondag een digitale studiedag over het onderwerp. “De enige grondstoffen waar Vlaanderen over beschikt, zijn onze hersenen. Vlaanderen verdient dus kwaliteitsvol, leidinggevend, adequaat en sociaal onderwijs, het KLAS-principe dat we vandaag presenteerden” zegt Vlaams Parlementslid Jan Laeremans.