Medialaan
Volledig scherm
© Medialaan

Vluchteling (19) klampt zich vast onder FlixBus en wordt verpletterd in Sint-Agatha-Berchem

Een transitmigrant die zich verstopt had onder een FlixBus naar Engeland is afgelopen nacht overleden in Sint-Agatha-Berchem. De 19-jarige Guineeër raakte verpletterd onder het voertuig nadat de chauffeur zijn bus langs de kant van de weg had gezet. "De man leefde nog toen ik ging kijken", getuigt de chauffeur aan onze krant.

156 reacties

 • Rudy Verbelen

  3 jaar geleden
  Hopelijk niet teveel schade aan de bus?
 • Emi Hergersberg

  3 jaar geleden
  Zoiets doe je bewust en op eigen risiko ...
 • HENRI SLUYTS

  3 jaar geleden
  Heeft 1 van de wauwelaars 's avonds al eens een wandeling gemaakt in en rond het Noordstation ? doen je zal dan wel Anders piepen over arme jongens en racistische Belgen , vergeet niet een pamper aan te doen .
 • Dean Vanbosch

  3 jaar geleden
  Eigen schuld...dikke bult.
 • johan Versnick

  3 jaar geleden
  Waarom toch en nog zo jong. Liever op hotel en goed eten om sterk te staan bij de volgende overval.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Amper 1,66 procent Vlamingen weigert expliciet coronavaccin, 85 procent volwassenen eerste prik tegen 11 juli

  Amper 1,66 procent Vlamingen weigert expliciet coronavac­cin, 85 procent volwasse­nen eerste prik tegen 11 juli

  Van de al meer dan 4,2 miljoen uitgenodigde inwoners in Vlaanderen hebben er slechts een kleine 70.000 expliciet aangegeven dat ze geen prik willen krijgen. Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid en minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) tonen zich bijzonder tevreden over dat lage aantal. Ook het aantal mensen dat de uitnodiging gewoon laat passeren zonder aan te geven dat ze er geen willen, blijft beperkt tot vorige week 8 procent. Het aantal AstraZeneca-weigeraars ligt wel merkelijk hoger. Tegen 11 juli moet het haalbaar zijn om 85 procent van de volwassen Vlamingen gevaccineerd te hebben, zei Beke nog op de wekelijkse persbriefing.