De Vlaamse leerkracht Koen Timmers maakt kans op 1 miljoen dollar.
Volledig scherm
De Vlaamse leerkracht Koen Timmers maakt kans op 1 miljoen dollar. © Global Teacher Prize.

Vlaming is 1 van de 10 beste leerkrachten ter wereld en kan 1 miljoen dollar winnen

BinnenlandDe Vlaamse leraar Koen Timmers uit Hasselt maakt kans op de internationale Global Teacher Prize. Aan de prijs, die jaarlijks uitgereikt wordt aan een "buitengewone leerkracht die een opmerkelijke bijdrage aan zijn of haar beroep heeft geleverd", hangt een beloning van 1 miljoen dollar vast. 

0 reacties

 1. Van Ranst nuanceert uitspraak “nul compassie met feestvierders”: “Maar ik blijf nultolerantie tegen lockdownfeesten steunen”

  Van Ranst nuanceert uitspraak “nul compassie met feestvier­ders”: “Maar ik blijf nultoleran­tie tegen lockdown­fees­ten steunen”

  “Marc Van Ranst na tragisch weekend van lockdownfeestjes: ‘Onfortuinlijk, maar nul compassie’”, zo luidde vanmorgen een titel van Knack.be bij een interview met de viroloog. Er volgde al snel een stroom van ontzette reacties op sociale media. “De ‘nul compassie’ verwees naar de nultolerantie voor lockdownfeestjes”, corrigeerde de viroloog, niet naar het tragische overlijden in Antwerpen. Ook Knack wijzigde wat later de titel van het interview.
 2. Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-heisa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilligers, níet door één persoon”
  ANTWERPEN

  Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-hei­sa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilli­gers, níet door één persoon”

  Voor het eerst sinds de zaak ontplofte, reageren de jongeren van het Antwerpse dansproject Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi ook zelf. 124 leden, jongeren en ouders van de vzw en het Antwerpse Kiel publiceerden zaterdagmiddag een open brief: “We zijn bezorgd dat onze vereniging moet sluiten en dat we allemaal onze tweede thuis verliezen.”
 1. Remmen van vrachtwagen begeven het op een wel heel slecht moment
  Play

  Remmen van vrachtwa­gen begeven het op een wel heel slecht moment

 2. Koppel is letterlijk samen zwanger (al duurt dat niet lang)
  Play

  Koppel is letterlijk samen zwanger (al duurt dat niet lang)