Joris Vandenbroucke (Sp.a) juicht de toename van het aantal trajectcontroles toe. "Nu we in snel tempo overal in Vlaanderen trajectcontroles aan het installeren zijn, kunnen meer mensen van de politiekorpsen vrijgemaakt worden om te controleren op alcohol in het verkeer. Want ook dat is een killer."
Volledig scherm
Joris Vandenbroucke (Sp.a) juicht de toename van het aantal trajectcontroles toe. "Nu we in snel tempo overal in Vlaanderen trajectcontroles aan het installeren zijn, kunnen meer mensen van de politiekorpsen vrijgemaakt worden om te controleren op alcohol in het verkeer. Want ook dat is een killer." © Henk Deleu

Vlaanderen verdubbelt aantal trajectcontroles in 2018: "Nu ook aantal alcoholcontroles omhoog brengen"

Het aantal trajectcontroles van het Vlaams gewest zal in 2018 meer dan verdubbelen, van 31 locaties naar 68 locaties. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams parlementslid Joris Vandenbroucke (sp.a) heeft opgevraagd bij Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA). 

11 reacties

 • Nico VanLandschoot

  5 jaar geleden
  Gelukkig voor onze regering zal het verkeer nooit echt veilig zijn.Anders hadden ze geen excuus om hun zakken te vullen en de onze leeg te schudden.
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Geen problem mee maar controleer aub ook op smartphonegebruik !!!!
 • Tom Amonski

  5 jaar geleden
  en Vera waar haal je die info vandaan...?
 • willy verbeeck

  5 jaar geleden
  Maximum snelheid nu nog verlagen naar 5 km per uur. Zorg er wel voor dat criminelen kunnen blijven vrijkomen wegens procedurefouten of ontoelaatbaar bewijs, dan voelen we ons tenminste veilig.
 • Jan Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Hoe meer vreemdelingen, hoe meer controles.