PHOTO NEWS
Volledig scherm
© PHOTO NEWS

Vlaanderen plant testevenement voor 1.000 studenten en andere jongeren in Hasselt: feesten zonder mondmasker of sociale afstand

Vlaanderen wil in Hasselt een veilig testevenement organiseren voor 1.000 studenten en andere jongeren. Dat maken Vlaamse ministers Zuhal Demir (N-VA), Jan Jambon (N-VA) en Ben Weyts (N-VA) bekend. Tijdens het evenement kunnen de aanwezigen weer genieten van een echte concertervaring, mét dansen en zingen en zonder mondmaskers of social distancing.

46 reacties

 • Vanelderen Vera

  2 jaar geleden
  Waar kunnen ze zich laten inschrijven ervoor En ik hoop dat ze wel goed laten testen en alleen negatief binnen laten
 • Bram de wit

  2 jaar geleden
  weeral die studenten. en mensen tussen 30 40 of 50 die tellen weer niet mee. wij willen ook graag weer op stap
 • Carla Van Geel

  2 jaar geleden
  Geloven dat alle studenten perfect zich aan de quarantaine zullen houden is maar de vraag. Nu er berichten komen dat meer jongeren besmet geraken is het niet het moment en dus enkel als Erica Vlieghe dit een goed idee vind is dit te vertrouwen. Het einde is in zicht en de vaccins van J&J zullen een versnelling in vaccinatie kunnen teweeg brengen, geduld is hier een waarde die blijkbaar door de Vlaamse regering niet gesmaakt wordt.
 • Dirk Van der Weeën

  2 jaar geleden
  Wel wij zullen dan klacht indienen tegen hen als het terug misloopt.
 • Guy Moreels

  2 jaar geleden
  En dat enkele weken voor de horeca terug open gaat. Ik kan toch goed meer volgen. Ofwel scoort de NVA met dit gedoe. Maar als het verkeerd afloopt, dan zou ik toch niet graag in hun schoenen staan.