Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Pexels

Vlaanderen maakt 1,5 miljoen euro vrij voor projecten rond telewerk

De Vlaamse overheid en het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw maken een bedrag van 1.530.000 euro vrij voor innovatieve projecten rond telewerk. De oproep richt zich tot Vlaamse bedrijven en alle andere organisaties die kunnen bijdragen aan de gezondheid van werknemers. Geselecteerde kandidaten kunnen rekenen op volledige financiële ondersteuning. 

7 reacties

 • Jean Versmissen

  4 maanden geleden
  Ik herinner mij een solliciatiegesprek van vroeger waar de heer psycholoog vroeg wat ik vond van telewerk. Ik antwoordde dat daar best enkele praktische voordelen aan verbonden zijn, voor bepaalde, maar niet alle, functies. Oelala, dat zinde hem niet. Afgekeurd. 't Kan verkeren, vandaag is het een gewone zaak. Psychologen vertellen zomaar wat, zonder onderbouwing. In dit artikel weer zo'n slogan, die uitgeputte Vlaming. Zoom in op concrete gevallen, en je zal wel een heel ander beeld krijgen.
 • Marcq Adriaens

  4 maanden geleden
  Telewerk oke maar straks kent niemand zijn buur of collega meer.
 • Marcq Adriaens

  4 maanden geleden
  Waar blijven ze toch dat geld halen, ik denk dat we een serieuze blok aan ons been gaan krijgen met de belastingen.
 • Wesley De Cock

  4 maanden geleden
  Welke taks gaan ze verzinnen om dit weer te betalen?
 • Tony Courtens

  4 maanden geleden
  Hoe zot kan men het bedenken...
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Eerste officiële rapport: vooral niet-gevaccineerden nog besmet (behalve bij 65-plussers) en in ziekenhuis opgenomen
  23

  Eerste officiële rapport: vooral niet-gevacci­neer­den nog besmet (behalve bij 65-plus­sers) en in ziekenhuis opgenomen

  Het blijken vooral niet-gevaccineerde mensen te zijn die nu nog besmet raken met het coronavirus en opgenomen worden in het ziekenhuis. Dat heeft coronacommissaris Pedro Facon gezegd bij de bekendmaking van een eerste rapport over de vaccinatiestatus van coronapatiënten. Enige uitzondering is te zien bij de 65-plussers. In deze groep raken meer gevaccineerde mensen besmet dan niet-gevaccineerde. Maar dat zou op zich niet vreemd zijn.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?