Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

Vlaanderen krijgt 161 extra trajectcontroles: check hier waar je snelheidsboete riskeert

Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) wil het aantal trajectcontroles in Vlaanderen opkrikken. Vlaanderen telt nu 238 trajectcontroles, verspreid over 135 locaties. Daar komen er nog 161 bij. “Trajectcontroles zijn essentieel om de veiligheid op onze wegen te verhogen”, vindt Peeters. 

94 reacties

 • raf peeters

  1 maand geleden
  De traject controles (nu nog) is een uitrol voor de komende E rijders.Als men denk dat men gratis gaat rijden eens de E wagen is ingeburgerd zit men verkeerd.Denk je dat vader Staat zijn 22.5 miljard per jaar eens benzine en diesel wegvalt aan taksen gaat ontberen ,niks minder waar,betalen gaat men en wel ieder km.
 • Ingrid Standaert

  1 maand geleden
  Is Wallonië ook geen België toch, pure diefstal in Vlaanderen. Enkel om staatskas te vullen. Op den duur zit ge meer te letten op wat naast of over de baan staat, dan op de weg zelf.
 • Daniel Bamps

  1 maand geleden
  De trajectencontrole is eigenlijk de voorbereiding de voorbereiding van kilometerheffing die ze financieren met boetes op snelheid . Weinig met veiligheid te maken .
 • pierre de smet

  1 maand geleden
  Ook al moet ik maar 20 km ver rijden de gps staat aan en geeft een signaal als ik 1 km per uur teveel rij . GSM staat steeds af inde auto . Als ieder dat zou doen kunnen ze de boetes vergeten .
 • Ferdinand Nuyts

  1 maand geleden
  Opvallend is ook geen trajectcontroles in liberale gemeenten...!