Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA). © Photo News

Vlaanderen kreeg er op twee jaar 656 hectare bos bij: “Zwaarste inspanning blijft grond vinden om te bebossen”

Vlaanderen heeft de voorbije twee jaar 656 hectare nieuw bos gekregen. Dat meldt Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA), op basis van de recentste gegevens van de zogenaamde Bosalliantie. De doelstelling van 4.000 hectare bos blijft daarmee wel veraf.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. LIVE. Van Quickenborne: "Politie tweemaal onder vuur genomen tijdens huiszoeking", hoofdverdachten stonden op terroristenlijst
  Play
  MERKSEM

  LIVE. Van Quickenbor­ne: "Politie tweemaal onder vuur genomen tijdens huiszoe­king", hoofdver­dach­ten stonden op terroris­ten­lijst

  Bij een geplande huiszoeking in de Molenlei in Merksem is gisterenochtend Yannick V. (36) doodgeschoten. Hij maakte deel uit van een onderzoek naar vermeend rechts-extremisme en illegale wapenhandel. Bij hem thuis werden meer dan honderd wapens gevonden. Mogelijk was een bende een terreuraanslag aan het voorbereiden, maar een specifiek doel of tijdstip was er (nog) niet.