Vlaams minister van Economie Hilde Crevits.
Volledig scherm
Vlaams minister van Economie Hilde Crevits. © BELGA

Vlaamse steun voor zwaar getroffen ondernemers

De Vlaamse regering heeft beslist om ondernemers die getroffen worden door de coronamaatregelen van het Overlegcomité, te ondersteunen. Er worden opnieuw twee beschermingsmaatregelen genomen, maar enkel voor ondernemingen die financieel gezond zijn.

43 reacties

 • phil smedts

  1 maand geleden
  Vlaamse steun is er enkel voor de bevriende bedrijfslobbygroepen, op de kap van de burger, die verder uitgemolken moet worden. Wat we in Vlaanderen zelf doen, doen we beter, is de meest leugenachtige politieke slogan ooit gebleken. De Vlaamse politiek beliegt ons dat het niet mooi meer is. Tommelijn heeft het net nog verklaard in het journaal, waar gaan we naartoe als maatschappij, als een politicus niet meer zomaar ongestraft de burger mag voorliegen.
 • Willy Bogaert

  1 maand geleden
  Ook voor energiebedrijven, bedrogen zonnepaneleneigenaars en Arco bedrog
 • Jo Nijs

  1 maand geleden
  Voor zelfstandigen of sectoren die nog verlangen naar hoe het vroeger was en die hun omzet nog vergelijken met 2 of meer jaren geleden, heb ik nieuws: het leven is veranderd en zal nooit meer "zoals vroeger" worden. Leg u erbij neer, get used to it. Reizen, restaurants, concerten, het zal nooit meer zijn zoals daarvoor. Misschien is het tijd om uw activiteit eens tegen dat nieuwe licht af te wegen en te beslissen of ge er nog wel mee wilt doorgaan, zonder te zeuren voor steun.
 • SWA Wuyts

  1 maand geleden
  Steunmaatregelen, vermindering van de BTW, verhoging van de prijzen, de stijgende levensduurte, de energieprijzen die de pan uit rijzen. Deze sinterklaaspolitiek gekoppeld aan de geldhonger van multinationals wordt door één bepaalde categorie betaald: de consument. Daarnaast zullen deze laatsten ook instaan voor het vullen van de door de overheid gegraven putten, en dit door het invoeren van allerhande taksen en bijdragen zowel op federaal als regionaal niveau.
 • KVD

  1 maand geleden
  Wij zijn veeeel te braaf, voor politieker te zijn heb je blijkbaar niet veel verstand nodig alleen een bodemloos vat vol geld dat er niet is en uitdelen maar. Wie gaat dit blijven betalen ? En de schuldige politiekers hebben in 2024 dan een ander overbetaald jobke dat wij ook betalen en totaal geen verantwoordelijkheid voor hetgeen ze gedaan hebben.