Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

Vlaamse regering heeft kader klaar voor vaccinatie op de werkvloer

De Vlaamse regering heeft een kader uitgewerkt om vaccinaties op de werkvloer mogelijk te maken. Dat melden Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) en minister van Werk en Economie Hilde Crevits (CD&V). De arbeidsgeneeskundige diensten van bedrijven zullen daarvoor de vaccinatiegraad van hun werknemers kunnen controleren via de 'collectivity tool' van de federale overheid.

3 reacties

 • Paul Winters

  1 jaar geleden
  Mijn bedrijfsarts hoort dat niet te weten tenzij met mijn toestemming,
 • willem merken

  1 jaar geleden
  Ze hebben een kader, ze hebben een plan alleen wie betaald dat dan? Terwijl diezelfde mensen (vaccinweigeraars) hun gratis vaccinatie konden krijgen.
 • Serge Aernoudt

  1 jaar geleden
  Volgende stap: de weigeraars betalen om hun prik(ken) te laten zetten. Je zal dan iet iets zien gebeuren hoor. Maar ja, dat zal dan weer discriminatie zijn tgo deze die niet werden betaald.
 1. De Croo: “Logisch dat we steunmaatregelen voor energie gaan afbouwen”
  217

  De Croo: “Logisch dat we steunmaat­re­ge­len voor energie gaan afbouwen”

  Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft in ‘VTM NIEUWS’ gezegd dat de steunmaatregelen voor energie, zoals het sociaal tarief, in de komende weken afgebouwd zullen worden. “Door de genomen steunmaatregelen gaan we de komende weken zien dat de voorschotfacturen naar beneden zullen gaan. En als we zien dat de crisis aan het minderen is, dan is het ook logisch dat we die steunmaatregelen zullen afbouwen, zoals we dat met corona ook hebben gedaan.”