PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Vlaamse regering bevestigt: begroting stevent af op tekort

De Vlaamse begroting sluit 2014 zo goed als zeker af met een tekort. Hoe groot het tekort precies zal zijn, kan de regering-Bourgeois nog niet zeggen. De regering hoopt volgende week de laatste hand te kunnen leggen aan de cijfers van 2014. Dat zeggen minister-president Geert Bourgeois en minister van Begroting Annemie Turtelboom aan Belga.

  1. Onze reporter volgt de allereerste ‘normale’ les aan de KUL: “Volle bak feest op de Oude Markt, maar in de aula moet ons mondmasker weer aan... Absurd”
    PREMIUM

    Onze reporter volgt de allereer­ste ‘normale’ les aan de KUL: “Volle bak feest op de Oude Markt, maar in de aula moet ons mondmasker weer aan... Absurd”

    Tot 4 uur ‘s nachts feesten op de Oude Markt en om 9 uur ‘s morgens mét mondmasker in de aula zitten. De motivatie is groot, nu de studenten weer voltijds les ‘on campus’ kunnen volgen. Onze reporter ging mee met enkele KU Leuven-studenten naar de eerste les Internationaal en Europees recht. “Ik zou niet weten waarom dat mondmasker nog op moet. Het is niet dat er op de Oude Markt afstand gehouden wordt hé.”