In België zit de horeca niet te wachten op een coronapas.
Volledig scherm
PREMIUM
In België zit de horeca niet te wachten op een coronapas. © BELGAIMAGE

Vlaamse horeca absoluut geen voorstander van coronapas: “Vacatures raken nu al niet ingevuld en dan moeten we ook nog papieren controleren?”

Na Frankrijk voeren nu ook onze noorderburen de pasjesmaatschappij in. Gaat ons land binnenkort ook overstag voor de coronapas? In de horeca en de bioscoop hopen ze van niet. “De situatie in Nederland en Frankrijk is heel anders dan hier. Zo’n pas invoeren is hier niet nodig.”

94 reacties

 • ralph ernst

  1 maand geleden
  De horeca met zijn permanent klagen hangt mijn botten uit ! Nooit is iets goed genoeg voor deze specialisten van de graaicultuur.. Dat ze maar eens eerst beginnen met correcte prijzen toe te passen i.p.v. binnen het jaar rijk (nog rijker) te willen worden !
 • Danny De Graeve

  1 maand geleden
  We worden gestraft alsof wij Corona veroorzaakt hebben. Ik ben trouwens gevaccineerd.
 • Erik Bervoets

  1 maand geleden
  Vacatures niet ingevuld krijgen? Misschien eens uw personeel deftig betalen. Je kan dan wel misschien die dikke auto niet meer betalen.
 • Eric Aerts

  1 maand geleden
  Zonder certificaat van het personeel en patron,ik dacht het niet!
 • FREDDY ELEWAUT

  1 maand geleden
  De horeca zal snel weten wie niet gevaccineerd is en dus zeker weigeren voor onze veiligheid
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.