Shirley Boussemaere vliegt morgen terug naar België nadat ze bijna een week werd vastgehouden door een Tunesiër die ze via het internet had leren kennen. De Oostendse werd vorige nacht bevrijd door de politie en naar een veilig onderkomen gebracht.
Volledig scherm
Shirley Boussemaere vliegt morgen terug naar België nadat ze bijna een week werd vastgehouden door een Tunesiër die ze via het internet had leren kennen. De Oostendse werd vorige nacht bevrijd door de politie en naar een veilig onderkomen gebracht. © Facebook

Vlaamse (20) gered uit klauwen van 'loverboy' in Tunesië: "Gsm afgepakt en dagenlang opgesloten"

Een internetontmoeting met een Tunesische man is in een verschrikkelijke ervaring geëindigd voor de 20-jarige Shirley Boussemaere uit Oostende. De jonge vrouw besliste haar nieuwe vriend op te zoeken in zijn thuisland, maar werd er dagenlang vastgehouden in zijn appartement. Boussemaere mocht haar gsm niet gebruiken, maar kon uiteindelijk toch alarm slaan bij haar familie. Die bracht de politie op de hoogte, die op haar beurt via het consulaat in Tunesië een actie op touw zette om de jongedame uit handen van haar 'loverboy' te bevrijden. De Oostendse vliegt morgen naar België terug.