Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vlaams Parlement keurt verlenging CST goed

Het Vlaams Parlement heeft woensdag het licht op groen gezet voor de verlenging van het gebruik van het Covid Safe Ticket (CST) in Vlaanderen. De huidige regeling zou eind deze maand aflopen, maar wordt nu tijdelijk verlengd. Een precieze einddatum staat er niet in het decreet maar wordt gekoppeld aan het einde van de 'epidemische noodsituatie' op federaal niveau. Zodra die noodsituatie achter de rug is, kan het CST op de schop, zeggen de meerderheidspartijen (N-VA, CD&V, Open Vld).

35 reacties

 • Brook Waters

  1 jaar geleden
  Elke zaak die het gebruikt, draait minder omzet, zonder compensatie. Denken die niet meer na?
 • Georges Baert

  1 jaar geleden
  Ze moeten het niet goedkeuren, ze moeten het gewoon afschaffen, dit onwettig ding, de Safe Ticket to Corona
 • medhi sauvage

  1 jaar geleden
  leopold, het is de Vlaamse regering die de verlenging doet niet vivaldi. nva heeft nog maar eens zijn karretje gedraaid.
 • eline vanlerberghe

  1 jaar geleden
  Nu ervan af, heeft geen meerwaarde alleen maar nadelen. Dit is geen delta meer! 250 000bemettingen per dag, t helpt nog n beetje he maar wel geen IC bedden extra nodig! Nu weg! Hopelijk geen vaccinatiepas of digitaal EU paspoort in de plaats want dat is mn grootste vrees.
 • freddy vandersmissen

  1 jaar geleden
  Nog maar eens een bewijs dat er veel te veel politici hun zakken vullen. Federaal voor , Vlaams tegen en nog wel door dezelfde partij ? Verkiezingen dringend aub.
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.