Vlaams minister van Energie Zuhal Demir trekt naar hof van beroep tegen beslissing VREG over capaciteitstarief

Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) trekt naar het hof van beroep tegen de VREG omdat ze eist dat het capaciteitstarief langer wordt uitgesteld. Dat meldt ‘VTM Nieuws’. Het is de eerste keer ooit dat de onafhankelijke energieregulator door de regering voor de rechtbank wordt gedaagd. Eind juni besliste de VREG om op 1 januari 2023 het capaciteitstarief ongewijzigd in te voeren. Demir wil dat het capaciteitstarief wordt uitgesteld tot 2025.

  1. Dit zei Alain Remue in februari over vermiste Nederlandse studente: “Tanja Groen paste perfect in rijtje van slachtoffers van Dutroux”
    PREMIUM

    Dit zei Alain Remue in februari over vermiste Nederland­se studente: “Tanja Groen paste perfect in rijtje van slachtof­fers van Dutroux”

    In februari sprak ‘Het Laatste Nieuws’ met Alain Remue van de Cel Vermiste Personen over Tanja Groen. Toen werd er 1 miljoen euro uitgeloofd voor dé gouden tip die leidt naar de vondst van de studente die 28 jaar geleden verdween in Maastricht. “Wij hebben in de inboedel van Marc Dutroux lopen zoeken of er ook wat van Tanja bij lag”, zei papa Adrie Groen. Nu schrijft de Nederlandse regionale krant ‘De Limburger’ dat politie en justitie de mogelijke betrokkenheid van Marc Dutroux onderzoeken. In dit artikel lees je wat Remue in februari vertelde over de zaak-Tanja Groen.