VB-politica Anke Van dermeersch stelde vandaag haar boek 'A.N.K.E. #PolitiekIncorrect' voor. De cover lokte recent heel wat negatieve reacties uit.
Volledig scherm
VB-politica Anke Van dermeersch stelde vandaag haar boek 'A.N.K.E. #PolitiekIncorrect' voor. De cover lokte recent heel wat negatieve reacties uit. © Uitgeverij Egmont

Vlaams Belang wil hoofddoekenverbod voor meisjes jonger dan 18

Het Vlaams Belang gaat een wetsvoorstel indienen dat hoofddoeken voor meisjes jonger dan 18 jaar verbiedt. Dat heeft Anke Van dermeersch aangekondigd tijdens de voorstelling van haar boek A.N.K.E. #PolitiekIncorrect.

42 reacties

 • Jos Plessers

  2 jaar geleden
  Om te beginnen;geen stemrecht voor 2 paspoorten.Geen politiekers met 2 paspoorten.Op papier Belg,maar in werkelijkheid dat andere staatshoofd als leider.
 • Sylvia Nuyts

  3 jaar geleden
  Herman de vroomheid moet zo onozel niet doen en trouwens wat maakt het uit. Anke is goed bezig.
 • linda sleyp

  3 jaar geleden
  Niet enkel voor jongeren, maar voor iedereen.
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Zeer juist, religies moeten verboden worden, zo simpel is dat. Religies zijn de kankers die deze wereld naar de vaantjes helpen. Ondertussen is de achterlijkheid van die religies al 100 maal bewezen en toch blijft men aan die collectieve zinsverbijstering vasthouden waarschijnlijk omdat er veel te veel poen mee te verdienen valt, zonder uitzondering.
 • Jean West

  3 jaar geleden
  Ik ben tegen alle religie maar dan zou ze ook de krullen bij de Joden moeten verbieden die ze van al van kleinsaf dragen en de vrouwen moeten ook een hoofddoek of een pruik dragen. Geen kruisdrager, geen uitingen van religie op het voetbalveld, en zo kan er nog meer verboden worden;
 1. Vlaams Belang-politica Anke Van dermeersch schrijft ophefmakend boek: "Herman De Croo wilde mij koppelen aan prins Laurent"
  PREMIUM

  Vlaams Be­lang-politica Anke Van dermeersch schrijft ophefma­kend boek: "Herman De Croo wilde mij koppelen aan prins Laurent"

  Sinds ze voor Vlaams Belang koos, blijven de invitaties voor BV-feestjes weg en weigeren sommige politici Anke Van dermeersch (45) een hand te geven. Toch beklaagt de ex-Miss België het zich niet dat ze al 15 jaar dé vertrouwelinge is van Filip Dewinter. Dat valt te lezen in haar nieuwe boek, waarin vooral een sappige onthulling over prins Laurent (54) en Herman De Croo (80) de aandacht trekt. Ze vertelt er deze week uitgebreid en onomwonden over in Dag Allemaal.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen