Vlaams Belang wil coronamaatregelen maximaal lossen

Als het van Vlaams Belang afhangt, moeten zo veel mogelijk coronamaatregelen op de schop. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van zijn partij zette voorzitter Tom Van Grieken zich zondag in Antwerpen af tegen het "dwangsocialisme, dat slaafs wordt uitgerold door N-VA". Daar tegenover plaatst hij het "vrijheidsnationalisme".

73 reacties

  • Ludo Van Damme

    1 jaar geleden
    Het VB is blijkbaar wereldvreemd, in quasi heel de wereld is een covid safe ticket verplicht om ongevaccineerden te weren. In veel landen ben je zelfs veplicht om 3 prikken aan te tonen, anders kom je er niet in.
  • Jeanpol Buyle

    1 jaar geleden
    Eindelijk eens iemand die de waarheid durft zeggen
  • Thomas Anderson

    1 jaar geleden
    Niet gezien nog gehoord 2 jaar lang en daar zijn ze weer.Corona was dus toch voor iets goed.
  • Gaston Miar

    1 jaar geleden
    VB, het enige alternatief tegen die andere rotzooi. Toch beter nadenken alvorens onzin te verkondigen.
  • Frans Peeters

    1 jaar geleden
    Wie gelooft nu nog dat de vaccins gratis zijn, socialistische schande dat de niet gevaccineerde hieraan mee betalen bij de belastingen
  1. COLUMN. Gisteren zaten Annelies Van Herck en Michaël Van Droogenbroeck samen in de VRT-studio. “Vertel ons alles over de inflatie, jij lekker stuk van me”
    PREMIUM
    10

    COLUMN. Gisteren zaten Annelies Van Herck en Michaël Van Droogen­broeck samen in de VRT-stu­dio. “Vertel ons alles over de inflatie, jij lekker stuk van me”

    Van alle koppels bij de VRT schat onze columnist Jan Segers de heer en mevrouw Van Droogenbroeck-Van Herck het hoogst in. “Hun klasse degradeert collega’s tot amateurs. Hun ernst onderscheidt hen van de clowns. Hun stijl is niet aan mode onderhevig.” Gisteren zaten Annelies en Michaël oog in oog in de studio. Dat ging als volgt.
  2. Pieter (68) en Katrien (57) hebben geen huis meer, alleen maar een camper én de koers: “Waarom zou je meer nodig hebben? Een huis kost enkel geld”
    PREMIUM
    22

    Pieter (68) en Katrien (57) hebben geen huis meer, alleen maar een camper én de koers: “Waarom zou je meer nodig hebben? Een huis kost enkel geld”

    Een huis hebben ze niet meer. Een mobilhome volstaat, vinden Pieter Harvent (68) en zijn vrouw Katrien (57). Het hele jaar rijden ze rond, met de koers als bestemming. “Hoeveel wedstrijden zien we per jaar? Honderd, misschien. Maar dit jaar is het wat minder, spijtig genoeg. Ik heb kanker. Maar hier moésten we toch zijn, ziek of niet.” Dit is hun verhaal, van twee geboren woonwagenbewoners die overal en nergens wonen en daar best gelukkig van worden. “We hebben een bed, douche, wc, keuken en een tv. Meer heb je toch niet nodig?”
  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
  2. “Mammoetvlees is van ons”: Belgisch bedrijf wil Australische concurrent aanklagen
    3

    “Mammoet­vlees is van ons”: Belgisch bedrijf wil Australi­sche concurrent aanklagen

    De veelbesproken mammoetgehaktbal is géén uitvinding van het Australische bedrijf Vow dat er begin deze week mee uitpakte in het Amsterdamse NEMO Science Museum. Dat zegt tenminste het Belgische bedrijf Paleo dat nu overweegt om juridische stappen te ondernemen tegen Vow. “Wij hebben die technologie twee jaar geleden al uitgevonden”, zegt Paleo in een reactie. “Onze technologie claimen als eigen uitvinding is zeer onethisch”
  3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.