Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken en N-VA-voorzitter Bart De Wever.
Volledig scherm
Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken en N-VA-voorzitter Bart De Wever. © ISOPIX/Photo News

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken over De Wever: “Dit is liegen van het platste soort”

"Bart De Wever probeert de aandacht af te leiden van de verdeeldheid in zijn eigen partij. Heel veel mensen willen met het Vlaams Belang regeren, en dus wendt hij zich tot deze laffe streken en platte leugens.” Dat zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een reactie op het HLN-interview met Bart De Wever. 

127 reacties

 • Jeannine Noudts

  1 week geleden
  Politieke partijen die ontstaan uit het nationaal gevoel regeren sowieso nooit om de belangen van alle bewoners in gelijke mate te dienen.
 • Johan Apatride

  1 week geleden
  In plaats van onderling te vechten zoals kinderen in een zandbak zouden ze beter samenwerken voor de volgende verkiezingen
 • willy vangeel

  2 weken geleden
  Die Vlaams Belangers hadden op nva gestemd , indien nva de beloftes van de verandering waren nagekomen in de federale regering waar ze over vertegenwoordigd waren. Toch waren er gedurende de ganse nva regeerperiode zowat elke week nva prominenten die oppositie voerden tegen de regering waar ze zelf inzaten. De Wever op kop. Zielig die partij.
 • Marc Rooms

  2 weken geleden
  Mr de Wever u moet voor vlaanderen met het VB meegaan. De enige die lacht met de verdeeldheid zijn de linkse en de walen. Vlaanderen vrij dat is wat telt. En wat migranten terug naar huis dat mag ook
 • Mady Vermeulen

  2 weken geleden
  Politici liegen niet. Daarom halen de machthebbers zoveel stemmen dat ze aan de macht kunnen blijven...Dat De Wever of Van Grieken liegen doet er niet toe. Het is wél duidelijk dat De Wever door heeft dat zijn partij op weg is om een 10% partijtje te worden zoals de loosers die de federale regering bevolken. De Wever kust hen hun voeten in de hoop ooit nog eens deel van de club te mogen uitmaken. Fraaie "Vlaams-nationalist" die man. Ik schaam mij diep omdat ik ooit een lidkaart van de N-VA had.
 1. "Komende weken maximaal 54.300 eerste vaccinaties met Pfizer-vaccin”

  "Komende weken maximaal 54.300 eerste vaccina­ties met Pfi­zer-vac­cin”

  De komende weken zullen in België wekelijks maximaal 54.300 Pfizer-vaccins voor een eerste vaccinatie kunnen toegediend worden. Dat blijkt uit cijfers die de taskforce vaccinatie vandaag vrijgegeven heeft. De cijfers zijn gebaseerd op de geplande leveringen door Pfizer en de keuze om een tweede vaccinatie tijdig te kunnen toedienen. Er wordt ook een beperkte strategische stock aangelegd uit voorzorg, als leveringen bijvoorbeeld niet zouden doorgaan of er iets misloopt met een transport.
 2. Mensen met verslaving moeten tot vier maanden wachten op behandeling

  Mensen met verslaving moeten tot vier maanden wachten op behande­ling

  De meeste mensen met een verslaving moeten tot vier maanden wachten vooraleer ze in behandeling kunnen. Dat blijkt uit cijfers die Groen-parlementslid Jeremie Vaneeckhout heeft opgevraagd bij minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V). "Mensen met een verslaving grijpen sneller naar drank of drugs omdat corona voor stress zorgt. Net nu blijkt dat de zorg voor verslaafden te weinig aandacht krijgt in het beleid van minister Beke", zegt Vaneeckhout.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen