Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken en N-VA-voorzitter Bart De Wever.
Volledig scherm
Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken en N-VA-voorzitter Bart De Wever. © ISOPIX/Photo News

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken over De Wever: “Dit is liegen van het platste soort”

"Bart De Wever probeert de aandacht af te leiden van de verdeeldheid in zijn eigen partij. Heel veel mensen willen met het Vlaams Belang regeren, en dus wendt hij zich tot deze laffe streken en platte leugens.” Dat zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een reactie op het HLN-interview met Bart De Wever. 

126 reacties

 • Jeannine Noudts

  2 jaar geleden
  Politieke partijen die ontstaan uit het nationaal gevoel regeren sowieso nooit om de belangen van alle bewoners in gelijke mate te dienen.
 • Miguel Leboucq

  2 jaar geleden
  In plaats van onderling te vechten zoals kinderen in een zandbak zouden ze beter samenwerken voor de volgende verkiezingen
 • willy vangeel

  2 jaar geleden
  Die Vlaams Belangers hadden op nva gestemd , indien nva de beloftes van de verandering waren nagekomen in de federale regering waar ze over vertegenwoordigd waren. Toch waren er gedurende de ganse nva regeerperiode zowat elke week nva prominenten die oppositie voerden tegen de regering waar ze zelf inzaten. De Wever op kop. Zielig die partij.
 • marc rooms

  2 jaar geleden
  Mr de Wever u moet voor vlaanderen met het VB meegaan. De enige die lacht met de verdeeldheid zijn de linkse en de walen. Vlaanderen vrij dat is wat telt. En wat migranten terug naar huis dat mag ook
 • Mady Vermeulen

  2 jaar geleden
  Politici liegen niet. Daarom halen de machthebbers zoveel stemmen dat ze aan de macht kunnen blijven...Dat De Wever of Van Grieken liegen doet er niet toe. Het is wél duidelijk dat De Wever door heeft dat zijn partij op weg is om een 10% partijtje te worden zoals de loosers die de federale regering bevolken. De Wever kust hen hun voeten in de hoop ooit nog eens deel van de club te mogen uitmaken. Fraaie "Vlaams-nationalist" die man. Ik schaam mij diep omdat ik ooit een lidkaart van de N-VA had.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Rousseau haalt hard uit naar CD&V tijdens debat over Septemberverklaring: “Jullie hebben de politiek belachelijk gemaakt”
  Play

  Rousseau haalt hard uit naar CD&V tijdens debat over September­ver­kla­ring: “Jullie hebben de politiek belache­lijk gemaakt”

  Vandaag debatteerde het Vlaams Parlement over de uitgestelde Septemberverklaring van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). Vooral CD&V kreeg het daarbij hard te verduren, en dat vanwege de bocht die de partij – en dan vooral voorzitter Sammy Mahdi – nam in verband met de indexering van de kinderbijslag. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau trok alvast hard van leer tegen CD&V. “Jullie hebben de politiek belachelijk gemaakt”, klonk het onder meer.