Linda Vissers, slachtoffer van 'verjonging' binnen de partij.
Volledig scherm
Linda Vissers, slachtoffer van 'verjonging' binnen de partij. © BELGA

Vlaams Belang verliest vierde Vlaams parlementslid

Linda Vissers, Vlaams parlementslid voor Vlaams Belang, heeft ontslag genomen uit de partij. Ze kon zich niet vinden in de plaats die haar werd toebedeeld op de lijst voor de komende verkiezingen. Het gaat al om het derde Vlaams parlementslid van de partij dat dat als onafhankelijke gaat zetelen. Daarnaast stapte Karim Van Overmeire over naar N-VA.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. “We blijven gewoon controleren, maar we gaan geen heksenjacht in de kerstperiode voeren”

  “We blijven gewoon controle­ren, maar we gaan geen heksen­jacht in de kerstperio­de voeren”

  De politie zal ook op Kerstmis toezien op de naleving van de coronamaatregelen. Handhaving is belangrijk en waar nodig, door geluidshinder bijvoorbeeld, zal de politie aanbellen, maar da’s geen prioriteit, zei minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) na haar interview in ‘De Zondag’. Ook korpschef Johan Geeraert van politiezone Polder (Diksmuide en omgeving) onderschrijft dit. “De woning is onschendbaar”, zei hij in ‘De ochtend’ (Radio 1).
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok