Barbara Pas.
Volledig scherm
Barbara Pas. © BELGA

Vlaams Belang: “Regering-De Croo verhindert ernstige discussie over beleidsbrieven”

Het Vlaams Belang is niet te spreken over “het totale gebrek aan respect dat de regering-De Croo toont voor de oppositie”. Volgens de partij leggen de meerderheidspartijen het Kamerreglement naast zich neer: de beleidsbrieven van alle ministers en staatssecretarissen werden ruim te laat ingediend. “Om te verhinderen dat er een degelijk debat over gevoerd kan worden”, klinkt het. “Ongezien en onaanvaardbaar.”

 1. Uitbraak van Britse variant in Houthulst: al 110 mensen uit woonzorgcentrum besmet, ook voorziening voor personen met beperking getroffen
  Houthulst

  Al 110 mensen uit woonzorg­cen­trum besmet, ook voorzie­ning voor personen met beperking getroffen

  In Houthulst, in de provincie West-Vlaanderen, is er een uitbraak van de Britse variant van het coronavirus vastgesteld. In woonzorgcentrum De Groene Verte in Merkem zijn er al 110 mensen besmet geraakt met de mogelijk besmettelijkere variant. In De Vleugels in Klerken bij Houthulst, een voorziening voor personen met een beperking, is er eveneens een coronauitbraak en is er een sterk vermoeden dat het eveneens om die Britse variant gaat. Ook elders in de gemeente stijgt het aantal besmettingen.
 1. Deze 'Da Vinci van schulden' is het duurste kunstwerk ter wereld
  Play

  Deze 'Da Vinci van schulden' is het duurste kunstwerk ter wereld

 2. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank