Gerolf Annemans (archieffoto)
Volledig scherm
Gerolf Annemans (archieffoto) © BELGA

Vlaams Belang "pro-Europa" maar tegen Europese Unie

Het Vlaams Belang lanceert een campagne waarin het benadrukt pro-Europees, maar tegen de Europese Unie te zijn zoals die vandaag bestaat. De partij schuift een confederaal alternatief naar voor voor de federale "Verenigde Staten van Europa", die volgens haar niet aansluit bij de essentie van de Europese gedachte.

  1. Michel Van den Brande koopt defibrillators voor heel Blankenberge na hartstilstand van vriend: “Als deze toestellen er waren geweest, leefde Fons misschien nog”
    Blankenberge

    Michel Van den Brande koopt defibrilla­tors voor heel Blankenber­ge na hartstil­stand van vriend: “Als deze toestellen er waren geweest, leefde Fons misschien nog”

    “Het kan altijd gebeuren, kijk naar die Deense voetballer op het EK.” Stellingbouwer en ‘The sky is the limit’-ster Michel Van den Brande heeft acht defibrillators gekocht voor de stad Blankenberge. Aanleiding is de dood van zijn vriend Fons, die enkele weken geleden een hartstilstand had en niet meteen de juiste hulp kreeg. “Wat is 13.000 euro als je een mensenleven kan redden?”