Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Vlaams Belang lanceert ‘KLAS-principe’ voor kwaliteitsvol onderwijs: “De enige grondstoffen waar Vlaanderen over beschikt, zijn onze hersenen”

Voor Vlaams Belang heeft Vlaanderen een onderwijsplan voor de toekomst nodig. Daarom hield de partij zondag een digitale studiedag over het onderwerp. “De enige grondstoffen waar Vlaanderen over beschikt, zijn onze hersenen. Vlaanderen verdient dus kwaliteitsvol, leidinggevend, adequaat en sociaal onderwijs, het KLAS-principe dat we vandaag presenteerden” zegt Vlaams Parlementslid Jan Laeremans.

35 reacties

 • karel dillen

  1 maand geleden
  We kunnen misschien met sterren beginnen werken.
 • Kurt Steyaert

  1 maand geleden
  Sinds 1987 heeft men het VSO in het leven geroepen en van het onderwijs een neoliberaal propagandasysteem gemaakt, met de afbraak en ondergang van de maatschappij als meest zichtbare gevolgen. De grote, gemanipuleerde massa van betweters en onwetenden heten u welkom in de tirannie van de middelmaat! Een klein groepje uitverkorenen wrijven zich al decennia lang, likkebaardend in hun handen, want voor hen wacht een paradijs van eindeloos geld en macht vergaren. Niet enkel hier overigens!
 • Baldr VanHoek

  1 maand geleden
  Pak gewoon de titels van dertig jaar geleden en ze zijn identiek. Zo vernieuwend en uitdagend is onderwijs.
 • pascal Vanderlinden

  1 maand geleden
  Nochtans veel buitenlanders die hier komen wonen zijn stemmen op het VB ! Belgische kinderen krijgen achterstand door het vergroten van aantal niet nederlands sprekende kinderen die erbij komen. Zo heeft de leraar veel minder tijd om zijn vlaams sprekende kinderen bij te sturen. Maar dat mag eigenlijk niet gezegd worden hé.
 • Jose Van Hauwaert

  1 maand geleden
  @Rik Vandewalle. Kritiek uiten en voorstellen via allerlei media verspreiden mag voor rechts extreme aanhengers sexy zijn, maar de Vb top weet evengoed dat dit alles gebakken lucht is. Zolang het stemmenwinst oplevert zonder zelf iets te moeten bewijzen, zijn ze al meer dan blij, goed wetend dat deelname aan een regering hun ondergang betekend.