“Google, Facebook en Twitter zijn al lang niet meer de vrijhavens op het internet waar iedereen en elke mening welkom is”, aldus Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken.
Volledig scherm
“Google, Facebook en Twitter zijn al lang niet meer de vrijhavens op het internet waar iedereen en elke mening welkom is”, aldus Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. © Vlaams Belang

Vlaams Belang lanceert eigen app

Het Vlaams Belang lanceert als eerste partij een politieke app. De applicatie heeft tal van functionaliteiten, zoals een chatfunctie, een nieuwsoverzicht, en een interactief gedeelte. Die vernieuwing komt er omdat ‘Big Tech’-bedrijven als Facebook en Twitter de partij zouden viseren. “Met deze app nemen we het heft in eigen handen: wacht niet tot het te laat is, breek zelf de censuur!”, klinkt het. 

23 reacties

 • Joke Weyts

  1 jaar geleden
  Gaat niet helpen. Herinner u de alternatieve sociale media app van de Trump kiezers. Dat werd uit de app etalage gehaald. Op dit eigenste moment zijn hier er nu al de VB aan het aanklagen bij de verschillende app stores. Ik geef ze een maand, en dan zijn ze verbannen. Bovendien infiltreren mollen in de VB app...
 • Marc Stromberg

  1 jaar geleden
  Alles om nog maar eens in het nieuws te komen. Het zou me niet verwonderen dat de separatistische broeders van de nva binnenkort ook zoiets hebben.
 • johanneke li

  1 jaar geleden
  weeral een stap vooruit! we zijn goed op weg!
 • jos meurrens

  1 jaar geleden
  Wat mij hierbij op valt is dat Dhr Verstraeten niet neutraal is. Zijn manier van kijken spreekt boekdelen. Hij laat naar mijn gevoel duidelijk blijken dat hij tegen het VB is. En neen, ik ben geen VB-er. Er is geen enkele partij in dit land die een stem waard is.
 • Ronny Biesen

  1 jaar geleden
  Downloaden die app. Een must voor elke Belg. Neen, ben geen VBer maar het wordt tijd dat Belgie een echte democratie wordt en er een andere politieke wind komt. Slechter kan niet meer, het kan enkel nog beter.