“Google, Facebook en Twitter zijn al lang niet meer de vrijhavens op het internet waar iedereen en elke mening welkom is”, aldus Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken.
Volledig scherm
“Google, Facebook en Twitter zijn al lang niet meer de vrijhavens op het internet waar iedereen en elke mening welkom is”, aldus Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. © Vlaams Belang

Vlaams Belang lanceert eigen app

Het Vlaams Belang lanceert als eerste partij een politieke app. De applicatie heeft tal van functionaliteiten, zoals een chatfunctie, een nieuwsoverzicht, en een interactief gedeelte. Die vernieuwing komt er omdat ‘Big Tech’-bedrijven als Facebook en Twitter de partij zouden viseren. “Met deze app nemen we het heft in eigen handen: wacht niet tot het te laat is, breek zelf de censuur!”, klinkt het. 

23 reacties

 • Joke Weyts

  1 maand geleden
  Gaat niet helpen. Herinner u de alternatieve sociale media app van de Trump kiezers. Dat werd uit de app etalage gehaald. Op dit eigenste moment zijn hier er nu al de VB aan het aanklagen bij de verschillende app stores. Ik geef ze een maand, en dan zijn ze verbannen. Bovendien infiltreren mollen in de VB app...
 • Marc Stromberg

  1 maand geleden
  Alles om nog maar eens in het nieuws te komen. Het zou me niet verwonderen dat de separatistische broeders van de nva binnenkort ook zoiets hebben.
 • johanneke li

  1 maand geleden
  weeral een stap vooruit! we zijn goed op weg!
 • jos meurrens

  1 maand geleden
  Wat mij hierbij op valt is dat Dhr Verstraeten niet neutraal is. Zijn manier van kijken spreekt boekdelen. Hij laat naar mijn gevoel duidelijk blijken dat hij tegen het VB is. En neen, ik ben geen VB-er. Er is geen enkele partij in dit land die een stem waard is.
 • Ronny Biesen

  1 maand geleden
  Downloaden die app. Een must voor elke Belg. Neen, ben geen VBer maar het wordt tijd dat Belgie een echte democratie wordt en er een andere politieke wind komt. Slechter kan niet meer, het kan enkel nog beter.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Minister Verlinden (CD&V) vraagt om strenger op te treden bij geweld in en rond voetbalstadions

  Minister Verlinden (CD&V) vraagt om strenger op te treden bij geweld in en rond voetbalsta­di­ons

  Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) heeft de politie gevraagd strenger op te treden tegen iedere vorm van geweld. Dat meldt ze na het overleg dat ze vrijdag had met de Voetbalbond en de Pro League. Dat overleg kwam er onder meer nadat een supporter van Manchester City zwaargewond raakte na afloop van de Europese match, dinsdag, tegen Club Brugge. Pro League en Voetbalbond werken een actieplan uit, en er komt een mediacampagne om supporters op te roepen de matchen in “de beste en veiligste omstandigheden te laten verlopen”.