Alexander De Croo is momenteel in New York voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Van daaruit een akkoord vinden, vergemakkelijkt de zaak niet, aldus een vicepremier.
Volledig scherm
PREMIUM
Alexander De Croo is momenteel in New York voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Van daaruit een akkoord vinden, vergemakkelijkt de zaak niet, aldus een vicepremier. © Photo News

Vivaldi struikelt toch in laatste horde over verlenging coronasteun: “Dit is het voorspel voor de begrotingsonderhandelingen”

De verlenging van de coronasteun stoot dan toch op een laatste hindernis: PS en MR discussiëren over de verlenging van 50 euro bovenop bijstandsuitkeringen. Vicepremier voor Groen Petra De Sutter sust. “We komen er wel uit. Maar de sorties van de PS zorgen voor irritatie bij MR.” 

61 reacties

 • gaston weeckers

  1 jaar geleden
  Het is tijd dat er word gestopt met geld uitdelen aan de zelfstandige die niet geleden door de corona crisis. En ook de grote firma's die niet hebben geleden door corona.
 • Bart Timperman

  1 jaar geleden
  Het verhoogd sociaal energie tarief dat mensen met een laag inkomen konden krijgen dit jaar mag ook niet verlengd worden door MR terwijl groen een verlenging vroeg tot 2022. M'n speelt politieke spelletjes op de kap van de burger hier, mensen die echt steun nodig hebben worden weer in de kou gelaten.
 • Marianne Van den Lemmer

  1 jaar geleden
  Is het niet de allerhoogste tijd voor nieuwe verkiezingen??!!
 • Eddy Lefere

  1 jaar geleden
  Aan alle ministers 2000 euro betalen per maand en geen 5000 of 6000 euro betalen .
 • Charles Polspoel

  1 jaar geleden
  Wat een komedie? En de burger is het slachtoffer van de onbekwaamheid van die regering. Foei!