Frank Vandenbroucke (sp.a), Meryame Kitir (sp.a), Petra De Sutter (Groen), Annelies Verlinden (CD&V) en Vincent Van Peteghem (CD&V).
Volledig scherm
Frank Vandenbroucke (sp.a), Meryame Kitir (sp.a), Petra De Sutter (Groen), Annelies Verlinden (CD&V) en Vincent Van Peteghem (CD&V). © BELGA/Ronny De Coster

Vijftien ministers en vijf staatssecretarissen: dit is de volledige regering-De Croo

Ons land heeft eindelijk een nieuwe regering. Die zal geleid worden door Alexander De Croo (Open Vld) en telt heel wat nieuwe gezichten. Er komen in totaal vijftien ministers en vijf staatssecretarissen. Hieronder vindt u hen allemaal.

161 reacties

 • Willy Bogaert

  2 jaar geleden
  Amaai   wie  gaat   dat   betalen  of  verdienen   ,zoveel    .Schandalig     om   dan  finaal allemaal  de   belastingsdruknog    te    verhogen   want  daar   kunnen  ze   zich in  profileren  met   hun  wereldvreemde   beslissingen
 • Frederik Vanduffel

  2 jaar geleden
  Hier ontbreekt een minister of is een kamervoorzitter ook lid van de regering?
 • René Mattyns

  2 jaar geleden
  Bij gebrek aan beter, en die gaan ook maar wat doen.Botsen met Europa willen ze niet, integendeel.Dus de praat voor de vaak mogen ze gerust achterwege laten.
 • Patrick Moers

  2 jaar geleden
  Het gaan leuke maanden worden.Ik gok op minstens 15 betogingen voor het einde van 2020.
 • Bob Boomer

  2 jaar geleden
  Sommige politici hebben ronkende titels en een geweldige dossierkennis, maar die dossiers moeten wel juist zijn. Hoe dikker de dossiers hoe meer foute dingen er in staan. En als je verbaal dan nog sterk bent heb je het recept om de boel in het honderd te doen draaien. Ik ben benieuwd hoe snel de jonkies in die val gaan trappen.
 1. Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”
  Play

  Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”

  In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ trekt Birgit Van Mol naar het 19e eeuwse kasteel van bouwmagnaat Willy Naessens in Normandië. Op zijn vakantiedomein liet Willy ook een kerkje bouwen uit dankbaarheid omdat hij genas van kanker. “Er stond eerst een oude kerk, maar die is ingestort tijdens de renovatie. Ik heb dan maar een nieuwe gebouwd”, klinkt het. Bekijk hieronder de volledige aflevering.