Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Vijf radiozenders dienen klacht in: “Alle niet-openbare radio’s zijn nu piraatzenders”

Vijf radiozenders hebben vandaag een klacht ingediend bij de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) om onmiddellijk op te treden tegen de "illegale uitzendingen" op de FM-band van alle private nationale, lokale radio's en de netwerkradio's. Ze hebben het onder meer gemunt tegen Q-Music, Joe en NRJ. Volgens de klagers zenden alle niet-openbare radio's "illegaal" uit.

7 reacties

 • Patrick morel

  3 jaar geleden
  Gatz is een van de vele ministers die beter niet meer terugkomt. Ze kunnen hem misschien gouverneur van Oost Vlaanderen maken, hij zal daar minder schade aanrichten.
 • Lucien Mertens

  3 jaar geleden
  Een meerwaarde?! Welke dan? De meerwaarde zoals die van een "thuis, familie" en andere "blokken" op tv?! Neen, dank u...ik heb het al veel langer gehad met het droeve aanbod op die "nationale" zenders. Gelukkig kunnen farizeeërs als Gatz geen grens trekken rond de huidige mogelijkheden...
 • Yvan Lissens

  3 jaar geleden
  Ik luister al een tijd niet meer naar de radio omdat ik het beu ben om de hele dag door naar die domme reclame te moeten luisteren.
 • André Van Laethem

  3 jaar geleden
  mieke jansens best eerst de text leren begrijpen. Maar met meer dan 40 jaar ervaring in telecommunicatie heb ik de ganse heisa gevolgd. Doch moet ik zeggen dat Gatz enkel een politiek blauw spel heeft gespeeld. Zijn frequentieplan is waarschijnlijk op een blauw partijbureau gemaakt. Technische waarde nul komma nul
 • Francinne Declerque

  3 jaar geleden
  Enkel in de auto staat de radio soms nog op, thuis internet radio heb je meer keuze en draaien meer dan alleen die slappe popmuziek.