rv
Volledig scherm
© rv

Vijf keer meer openstaande vacatures voor maatschappelijk werkers sinds 2017

Het aantal openstaande vacatures voor maatschappelijk werkers is sinds 2017 vervijfvoudigd. Vooral bij OCMW’s is er een prangend tekort. Dat blijkt uit cijfers die Sociaal.Net heeft opgevraagd. 

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. ONZE OPINIE. “Het parlement wilde de eigen wetten niet toepassen voor Sihame El Kaouakibi, dus moest de rechter het wel doen”
  PREMIUM

  ONZE OPINIE. “Het parlement wilde de eigen wetten niet toepassen voor Sihame El Kaouakibi, dus moest de rechter het wel doen”

  “Je moet geen fan zijn om in te zien dat Sihame El Kaouakibi haar twee halftijdse medewerkers moest krijgen. Het parlement wilde de eigen regels niet volgen voor Sihame El Kaouakibi, dus moest een rechter het wel doen”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Als het vonnis van de rechter dan toch zo zwaar op de maag ligt: pak het aan! Wie stelt de regels op? Politici zelf.”