Rechtbankschets van de verdachten op het proces in Parijs. Vlnr: Osama Krayem, Mohamed Abrini, Mohamed Amri en Salah Abdeslam.
Volledig scherm
Rechtbankschets van de verdachten op het proces in Parijs. Vlnr: Osama Krayem, Mohamed Abrini, Mohamed Amri en Salah Abdeslam. © AFP

Vijf beschuldigden proces terreuraanslagen Parijs in juli naar België

De beschuldigden in het proces over de terreuraanslagen van Parijs worden in juli naar België overgebracht voor het Belgische proces over de aanslagen in Brussel. Dat melden de kranten van Sudinfo vandaag.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.