Dieter Nijs
Volledig scherm
© Dieter Nijs

Vierde editie van "Spijbelen voor het klimaat" krijgt nieuwe route

De vierde editie van “Spijbelen voor het klimaat”, intussen door Youth for Climate omgedoopt tot “Klimaatmars voor een betere toekomst”, krijgt donderdag een nieuwe route. De mars start donderdag 31 januari aan Brussel-Noord en eindigt aan Brussel-Zuid. Dat laat de politie Brussel Hoofdstad-Elsene woensdag weten.

9 reacties

 • Yenthe Haesevoets

  2 jaar geleden
  Ik vind persoonlijk dat het gewoon onnuttig is. Oke er is wel een verandering nodig en de wereld is enorm toegetakeld. Maar waar is het begonnen... Ons als mens. Al de mensen die klagen en zeuren moeten eens rondom kijken en een nadenken. Als al die mensen zo staken. Stop dan met auto rijden, gooi geen afval meer op de grond en al dit soort zaken. Het is niet de politiek het is de mens hun schuld en wij moeten ons zelf veranderen niet de politiek.
 • RONNY DE PETTER

  2 jaar geleden
  kunnen donderdag een vrije dag van maken en terug naar school op zaterdag, kunnen ze staken zonder te spijbelen op donderdag.
 • Eida Lam

  2 jaar geleden
  Dus die minderjarige die daar staat met het "fuck me" bord. Dat vinden we allemaal normaal?
 • Peters Elie

  2 jaar geleden
  De uitdaging voor de politiekers zal erin bestaan om de verwende groene hesjes te verzoenen met de minder gegoede gele hesjes.
 • Eddy Michiels

  2 jaar geleden
  Wordt echt een belachelijke zaak. Als dit wordt toegelaten, wel dan is 1 of 2 dagen vroeger met vakantie vertrekken ook toegelaten want anders wordt er hier met 2 maten en 2 gewichten gewerkt. Maar dit circus kan snel gestopt worden. Die spijbelaars zijn onwettig afwezig, dus kindergeld stopzetten. Eens benieuwd hoe lang het dan nog gaat duren. En naar school gaan is voor de meesten echt nodig want hun verstand laat te wensen over. Want de meeste betogen enkel om niet naar school te hoeven.
 1. Koelkasten vaccinatiecentrum Gent uitgevallen: 25.000 dosissen blijven bruikbaar
  Gent

  Koelkasten vaccinatie­cen­trum Gent uitgeval­len: 25.000 dosissen blijven bruikbaar

  In de nacht van donderdag op vrijdag zijn in Flanders Expo in Gent de koelkasten uitgevallen waarin de coronavaccins worden bewaard. Ook de noodgenerator deed het niet. Even leek het erop dat 25.000 vaccinatiedosissen in de vuilnisbak zouden belanden, maar ze zijn allemaal veilig verklaard door het FAGG. “Om 10 uur is het centrum weer opgestart, met vaccins die we in allerijl uit het UZ Gent en andere vaccinatiecentra lieten overkomen.”