Een 13-jarige aan het werk voor PostNL.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 13-jarige aan het werk voor PostNL. © VTM Nieuws

Vier maanden na ons undercoveronderzoek werken er nog steeds kinderen bij PostNL: “We moeten liegen tegen de inspectie, zegt onze baas”

Vier maanden na de undercoverreportage van VTM Nieuws en ‘Het Laatste Nieuws’ is PostNL er nog steeds niet in geslaagd om kinderarbeid bij zijn onderaannemers aan te pakken. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van onze redactie. “Twee à drie keer per week lever ik mee pakjes af”, getuigt een 13-jarige die voor PostNL werkt.

85 reacties

 • Erik Bervoets

  4 maanden geleden
  Heel de top in het gevangenis steken, nu niet voor een paar dagen maar héél lang. Deze mensen hebben geen geweten.
 • Lucas Vissers

  4 maanden geleden
  Als er geld mee gemoeid is mag hier alles !
 • Filip Simoens

  4 maanden geleden
  Ik heb deze regering omwille het niet anders kon het voordeel van de twijfel gegeven, maar nu heb ik het gehad. Is dit nu een voorbeeld van incompetentie of is dit nu echt niet willen optreden, het is toch niet te geloven wat men al maanden verklaart gewoon alles naast zich neer legt en gewoon verder doet alsof er niets is gebeurt. Ik bestel nooit nog iets als ik weet dat Post NL het moet leveren en dat zou beter iedereen doen betaal nog liever één € meer aan een ander postorderbedrijf.
 • Marnix Depoorter

  4 maanden geleden
  Het zijn op de eerste plaats de ouders die kinderen aan het werk zetten , bestraf die dan ook maar
 • Jan vanderwallen

  4 maanden geleden
  Ik ben tevreden over Bpost, ook zij leveren zoals afgesproken, PostNL is op dat gebied niet beter. Je kan Bpost niet vergelijken met de Belgische Posterijen van vroeger, het is een modern bedrijf geworden, dankzij de talrijke postpunten en pakjesautomaten hoef je niet meer thuis te zijn. Gemakkelijk !