De economische terugverdieneffecten die destijds door minister van Economie Kris Peeters werden aangekondigd, vallen lager uit.
Volledig scherm
De economische terugverdieneffecten die destijds door minister van Economie Kris Peeters werden aangekondigd, vallen lager uit. © Jan De Meuleneir/Photo News

Vier grote legeraankopen leveren minder terugverdieneffect op dan verwacht

De vier grote legeraankopen die de regering-Michel in oktober 2018 goedkeurde, hebben minder economische terugverdieneffecten opgeleverd dat destijds door minister van Economie Kris Peeters was aangekondigd, zo schrijft zakenkrant ‘L’Echo’.

35 reacties

 • Ricci Latte

  1 maand geleden
  Het ongeloof in politiek slinkt met de dag en het zit al onder nul! Maar mijnheer'eke Peeters zijn koekskes zijn al wel gebakken zeker hé...
 • viaene philippe

  1 maand geleden
  Hij nam de vlucht vooruit goed wetende dat dit zou uitkomen,en nu kunnen ze hem niet meer terugfluiten,goede zet voor hem en de partij kan hem gestolen worden.
 • Marlene De Smedt

  1 maand geleden
  Het commando van de F35 kan zonder onze toestemming overgenomen worden door de VS…
 • Marlene De Smedt

  1 maand geleden
  Bij de ‘Zweden’ leverde N-VA de defensieminister. De defensiespecialiste v die partij was op het ogenblik dat de knoop diende doorgehakt te worden alomtegenwoordig in de media om de F35 erdoor te drukken. John Crombez had een stevig dossier om aan te tonen dat onze F16’s met een veel kleiner budget geoptimaliseerd konden worden. Aangevuld met een aantal vliegtuigen van EU makelij was dit een veel betere optie geweest. De vliegtuigen werden dan hier gefabriceerd.
 • willy vangeel

  1 maand geleden
  Die Kris Peeters was een veel betere Vlaamse Minister President dan zijn opvolgers , Geert Bourgeois, en Jan Jambon beiden nva.