Het schokkende voorval speelde zich af in Sint-Joost-ten-Node
Volledig scherm
Het schokkende voorval speelde zich af in Sint-Joost-ten-Node © VTM Nieuws

VIDEO. Zwaar geval van verkeersagressie in Brussel

Bij een ernstig geval van verkeersagressie zijn afgelopen weekend twee gewonden gevallen in Sint-Joost-Ten-Node. Op sociale media circuleren schokkende beelden van het incident ter hoogte van de Linnéstraat op de autoloze zondag.

70 reacties

 • Dimitri Mols

  3 jaar geleden
  Hoe lang gaan wij da eigelijk nog allemaal blijven verdragen , strengere maatregelen en sancties , wil ik met veel plezier een stukje meer belastingen betalen.
 • Ria Van Tornhout

  3 jaar geleden
  Het is triestig dat wij ons land zo laten verloederen. Willen onze politici niet zien dat het uit de hand loopt
 • wim CLAES

  3 jaar geleden
  rue linné, rue verte, het kwartier achter rue aerschot en de rue brabant is de wildwildwest en iedereen doet daar ongeveer wat hij wil.straten om te mijden. toevallig net daar gebeurd...
 • rudi swinnen

  3 jaar geleden
  De kieslijsten van de PS in Brussel al eens bekeken ? Geen enkele uitspreekbare naam , maar hun aanhang is stemgerechtigd . Het gevolg kan je raden
 • patrick feyen

  3 jaar geleden
  Wanneer worden de politici eindelijk wakker
 1. Vlaanderen kleurt opnieuw rood op Europese coronakaart: wat zijn de gevolgen voor vakantiegangers?

  Vlaanderen kleurt opnieuw rood op Europese corona­kaart: wat zijn de gevolgen voor vakantie­gan­gers?

  Vlaanderen zal deze week opnieuw rood kleuren op de Europese coronakaart, waardoor heel België een rode zone wordt. Vooral voor vakantiegangers kan dat eventuele gevolgen hebben, aangezien heel wat landen zich baseren op de kaart van het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding bij het bepalen van maatregelen voor inkomende reizigers. “Wie op reis vertrekt, kijkt best de reisadviezen na op onze site", klinkt het bij de FOD Buitenlandse zaken.