.
Volledig scherm
. © videostill

VIDEO: Twitter verontwaardigd over Wouter Van Besien (Groen) die verkeersregels aan zijn laars lapt op de fiets

Verkeersveiligheid is een speerpunt voor Samen, het verbond van Groen en sp.a. Maar in een filmpje dat viraal is gegaan, is te zien hoe een fietsende lijsttrekker Wouter Van Besien zich schijnbaar weinig aantrekt van de verkeersregels. "Ik geef toe dat ik liever wel eens iets afsnijd in plaats van twee keer voor een rood licht te moeten wachten", vertelt Van Besien aan onze redactie.

489 reacties

 • Liliane Brosens

  3 jaar geleden
  Schijnheiligheid troef, wat moet dat dan voor de rest zijn, en die wil dan burgemeester worden in Antwerpen.
 • Jan Wuyts

  3 jaar geleden
  Liever geen commentaar/uitleg Van Besien. Je hebt gewoon een heel slecht voorbeeld gegeven aan alle andere fietsers. Vooral voor de jongste onder ons, voor wie het verkeersreglement al zo moeilijk is en die dus voor het voorbeeld van de "grote mensen" volgen. Fout, fout, fout.
 • Wilfried Vanden Berg

  3 jaar geleden
  Van Besien ge bent gezien. En wie zat er in het stoeltje? Mieke Vogels? Of is ze er uit gevallen?
 • Wilfried Vanden Berg

  3 jaar geleden
  Eerst ZWAAR in de fout gaan,en dan de schuld op iemand anders schuiven? Doet me denken aan zijn voorganger Vogels,iedereen met de fiets naar het werk,maar zijn haar broek gaan verslijten met een dikke wagen alle dagen naar Brussel. Groen de partij van de onkunde ,en de partij om alleen maar geld uit de mensen te zuigen. Verder kunnen ze NIKS .
 • Walter Claeys

  3 jaar geleden
  Wat een pretentie, nietwaar? Ja, wij lappen de verkeersregels aan onze laars en dat jullie zich daaraan ergeren lappen wij ook aan onze laars want wij zijn his royal majesty the king of the world Van Besien op zijn stalen ros!
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras