VIDEO. Treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas onderbroken door ontspoorde goederentrein

Het treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas is sinds 8.45 uur in beide richtingen onderbroken door een ontspoorde goederentrein. Eén van de wagons kwam naast de sporen terecht en richtte grote schade aan in het station van Sinaai. 

5 reacties

 • Keaty Mangnus

  2 jaar geleden
  Spijtig dat dit moest gebeuren ik kom te laat voor school vndg om 8 uur vertrokken thuis en pas om 2 uur in namiddag op school aangekomen pendelbussen zijn zo iritant maar ben toch blij dat ze er zijn!
 • Patrick Boerjan

  2 jaar geleden
  Het wordt tijd dat de journalisten eens het verschil maken tussen Infrabel en NMBS. Maar zo komt NMBS steeds in verkeerd daglicht bij de publieke opinie. Of moet dat zo om privatisering in de hand te werken.
 • jan van der jonckheyd

  2 jaar geleden
  Meneer Spandel, deze trein werd helemaal niet door de NMBS gereden. Enkele jaren terug is het vrachtvervoer over het spoor geprivatiseerd. Het is een trein van een private firma die deze ravage heeft aangericht. Mensen zouden beter 2x nadenken vooraleer ze zomaar iets op 't net plaatsen.
 • Yvan Beerens

  2 jaar geleden
  Marc je hebt gelijk, die woordvoerder van NMBS gaat niet weten wat zeggen, want nmbs vervoert geen goederen...
 • Marc Spandel

  2 jaar geleden
  Graag zou ik weten wat de lading is van deze 'goederentreinen' die dag en nacht midden door druk bevolkt gebied rijden op een verhoogde talud. Hmmmmm... dat is andere koek voor de 'woordvoerder' van de NMBS hé.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. HET DEBAT. Is een verbod op toeristische reizen noodzakelijk? Dit is jullie mening

  HET DEBAT. Is een verbod op toeristi­sche reizen noodzake­lijk? Dit is jullie mening

  Enkele uren na onze debatvraag zijn we wat ingehaald door de actualitet. Zoals verwacht heeft het Overlegcomité beslist om niet-essentiële reizen naar het buitenland te verbieden. Het reisverbod geldt van 27 januari tot 1 maart. Grensarbeiders en zakenreizen krijgen een uitzondering. In onze bijhorende poll - met zo'n 11.350 deelnemers - staat 74% van de deelnemers achter een reisverbod, 26% is tegen. In de reacties valt een zelfde teneur op.
 1. Vlaming in Wuhan over coronacrisis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"
  Play

  Vlaming in Wuhan over coronacri­sis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"