Video toont hoe politie kind weghaalt bij neergeschoten verdachte in Schaarbeek

VideoDe antiterreuractie van de politie in Brussel is sinds 16.00 uur volledig afgelopen. Zowel DOVO als de speciale eenheden van de politie zijn rond dat tijdstip vertrokken en korte tijd nadien heeft de politie de omgeving vrijgegeven. Bij de politieactie is één persoon opgepakt, nadat hij een vrouw zou proberen gijzelen hebben en door de politie in het been werd geschoten. Het gaat niet om Mohamed Abrini zoals enkele media suggereerden, meldt het parket.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. HET DEBAT. Is het een goed idee om het Covid Safe Ticket te verplichten op de werkvloer?
  76

  HET DEBAT. Is het een goed idee om het Covid Safe Ticket te verplich­ten op de werkvloer?

  Het Overlegcomité heeft eerder deze week beslist om het gebruik van het Covid Safe Ticket (CST) ook in Vlaanderen uit te breiden naar de horeca, fitnesscentra en kleinere evenementen. Agoria, de federatie van Belgische technologiebedrijven, wil nog een stap verder gaan en vraagt dat ook bedrijven de mogelijkheid krijgen om het CST te verplichten op de werkvloer. Wat denk jij? Moet een werkgever de mogelijkheid krijgen een coronapas te vragen aan een werknemer? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat enkele experts ervan vinden.