VIDEO. Bewakingsbeelden tonen hoe Leuvense studente achtervolgd wordt tot op haar kot door aanrander

De politie is op zoek naar nieuwe getuigen die kunnen helpen bij een verkrachtingszaak. In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 november wordt een vrouw van 24 aangerand in het centrum van Leuven. Op nieuwe bewakingsbeelden is te zien hoe de vermoedelijke aanrander haar volgt tot op haar kot. Het VTM-programma Faroek Live toonde gisteren de beelden.

18 reacties

 • Erwin V.D.

  2 jaar geleden
  Om auto's te registreren en beboeten hebben ze wel goede camera's, doch als het om veiligheid gaat, dan heb je hier blijkbaar camera's uit de jaren '90 die met moeite pixels hebben om iemand te herkennen. Maak daar eens werk van en vervang die brol door goede camera's waar alles duidelijk wordt , ook bij inzoomen . Het is te hopen voor het slachtoffer dat alles nu verduidelijking geeft en de dader gevat wordt.
 • aaron aerts

  2 jaar geleden
  Met een degelijk budget en AI hadden ze dit instant kunnen volgen. Maar de politie is traag hé. Ze wandelen liever rond om mensen te berispen ipv ze te beschermen.
 • jovanni van wijnendaele

  2 jaar geleden
  Die twee pixels wat een gezicht moet voorstellen...
 • cecil atherton

  2 jaar geleden
  20 november? Deze krant helpt nog mee om het justitiëel apparaat zonder schaamte zichzelf belachelijk te maken. Overal hangen camera's maar justitie is nog altijd even incompetent als pakweg 40 of 50 jaar geleden m.a.w. zo competent als ze zelf willen. Wie deze show nog niet door heeft is ziende blind.
 • Matthew Jos

  2 jaar geleden
  het is heel erh voor het meisje maar als ze hem pakken gebeurt er toch niets met hem wss een waarschuwing....
 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 2. “Denk aan Axelle en haar mama”: bestuurders onder invloed krijgen sleutelhanger met naam overleden kind

  “Denk aan Axelle en haar mama”: bestuur­ders onder invloed krijgen sleutelhan­ger met naam overleden kind

  De bobsleutelhanger voor bestuurders die bij een alcoholcontrole negatief blazen, is algemeen bekend. Vanaf komend weekend geeft de politie ook een sleutelhanger aan wie te veel gedronken heeft, maar dan wel eentje met de naam van een in het verkeer overleden kind. De "niet-bobsleutelhangers" zijn een initiatief van de organisatie Ouders van Verongelukte Kinderen, met steun van het verkeersinstituut Vias.
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"